DOLAR 32,5052 % 0.17
EURO 34,7814 % 0.14
GRAM ALTIN 2.491,49 % 1,19
ÇEYREK A. 4.073,59 % 1,19
BITCOIN 2.077.500 4.669
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Erkoç’tan şehidimiz için taziye mesajı

Son Güncelleme :

25 Haziran 2016 - 11:43

/ kez okundu.
Erkoç’tan şehidimiz için taziye mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Adıyaman’da şehit olan hemşehrimiz Mücahit Şimşek için bir taziye mesajı yayınladı.

 

Başkan Erkoç mesajında: “Adıyaman’da bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan hain ve kalleş saldırıda, J. Ulş. Er Mücahit Şimşek kardeşimiz Şehit olmuştur.
Şehidimize Allah’tan rahmet Ailesine ve Aziz Milletimize baş sağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyorum. Rabbim, hemşehrimiz J. Ulş. Er Mücahit Şimşek’i ve tüm şühedamızı cennetinde ağırlasın.

 

Bir kez daha görülmektedir ki bu menfur saldırıların tek hedefi, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. İnsanın en temel hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu tür saldırı ve eylemleri şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

 

İçinde bulunduğumuz rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının hürmetine ülkemize ve İslam Alemi’ne karşı yapılan saldırıların bir son bulmasını, Mübarek Ramazan Ayının maneviyatının tüm dünyayı kaplamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.