DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Son Güncelleme :

22 Eylül 2015 - 15:31

/ kez okundu.
ERKOÇ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Erkoç bayram mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bir kez daha mübarek bayramımıza kavuşuyor, Hz. İbrahim’in, oğlu Hz. İsmail’i adayışındaki fedakârlığın sırrına erişiyoruz.

Kurban Bayramları, bereket günleridir. Bizleri birbirimize ve Yüce Allah’a yaklaştırır.  Bize hayatın geçiciliğini, asıl zenginliğimizin kardeşlik olduğunu, tevazuunun vazgeçilmez değerini anlatır.

Kurban, bizi kibirden ve ona bağlı yanılgılardan uzaklaştırır. İnsanlığımızın özünü kavramaya yöneltir. Bayramlar, yoksul, sahipsiz, elden ayaktan düşmüş komşularımıza koştuğumuz günlerdir. Çaresizliği, umutsuzluğu, kimsesizliği biz bu mübarek günlerde savuştururuz. Mahrum ve hüzünlü komşularımızla aramızdaki mesafe hızla kapanır. Dostluğumuz pekişir. Yılın diğer günlerinde de dayanışma ve yardımlaşmayı sürdürebilmemize imkân veren bir başlangıç noktası, bir tazelenmedir Kurban Bayramları. Allah, hep birlikte nice bayramlar görmeyi, hepimize iki cihanda yüz aklığı nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın barışmalara, helalleşmelere, kardeşliğimizin perçinlenmesine, sevinçlere ve müspet heyecanlara vesile olmasını diliyorum. Yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, Türkiye’de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Herkesin yakınlarıyla birlikte, huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyor, tüm halkımızın Bayramını kutluyorum. Daha güzel günlerde, nice bayramları birlikte paylaşmak ümidiyle…”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.