DOLAR 32,6031 % 0.39
EURO 34,8266 % 0.25
GRAM ALTIN 2.491,69 % 0,29
ÇEYREK A. 4.073,91 % 0,29
BITCOIN 2.133.876 4.148
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’TAN DÜNYA SU GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

22 Mart 2016 - 8:48

/ kez okundu.
ERKOÇ’TAN DÜNYA SU GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dünya Su Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı tüm projelerde su ve çevre hassasiyetini dikkate aldığını belirterek “Dev Atık Su Arıtma Tesisi projesinin yapımına başladık. En kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi. Başkan Erkoç, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yayınladığı mesajda suyun hayati önemine işaret etti.

“Su Varsa Hayatta Vardır”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi su ve kanalizasyon idaresi KASKİ olarak su kaynaklarının çok daha verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik çalışmalar yürütüldüğünü hatırlatan ve alt yapı çalışmalarının bu projelerden sadece biri olduğunu kaydeden Başkan Erkoç’un mesajı şu şekilde;“Canlıların en temel hayat unsuru sudur. Susuz bir hayat düşünülemeyeceğinden su kaynaklarımızın da korunup geliştirilmesi gerekmektedir. Tarih boyunca medeniyetler hayatlarını yerleşik olarak sürdürebilmek için su kenarlarını seçmiştir. Günümüzde ise suyun önemi daha belirgin olarak ortaya çıkmıştır. Yeraltı ve yerüstü su kaynakları potansiyelinin korunması, verimli biçimde kullanımının sağlanması, ekonomik ve sosyal kalkınma hedefleriyle uyumlu bir şekilde su kirlenmesinin önlenmesi evrensel bir amacımızdır. Kahramanmaraş su kaynakları bakımından oldukça zengin bir şehir. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak bu doğrultuda dev projeler üretiyoruz. Yapımına başladığımız Atık Su Arıtma Tesisimiz bunlardan sadece biri. Endüstriyel atıkların döküldüğü Aksu, Sır Barajı göleti ve civarındaki organik yaşamın korunması açısından büyük önem arz eden tesisi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Biz inanıyoruz ki su varsa hayatta vardır. Hayat kaynağımız suyun korunması ve verimli kullanılması bilincinin yaygınlaşmasına vesile olması dileğiyle Dünya Su Günü’nü kutluyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.