DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ YAPILAN HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2015 - 16:01

/ kez okundu.
ERKOÇ YAPILAN HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Erkoç yaptığı yazılı açıklamada; “Şanlıurfa’da yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı, Şanlıurfa’nın ve ülkemizin huzuruna yapılan bir saldırıdır. Bölgesinde lider olan ülkemizin istikrar ve huzuruna tahammül edemeyenlerin planlamış olduğu bu hain saldırı birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmaya yetmeyecektir. Bu saldırıyı yapanlar amaçlarına ulaşamayacaktır.

Şartlar ve koşullar nasıl olursa olsun bu güzel ülkenin insanları olarak her zamankinden daha çok kenetlenecek ve hep birlikte terörü şiddetle lanetleyeceğiz.

Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve taziyelerimizi bildirirken, yaralanan vatandaşlarımıza Allah’tan şifa diliyoruz.

Tüm Şanlıurfalı kardeşlerimize ve halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.