DOLAR 32,3432 % 0.18
EURO 35,1286 % -0.17
GRAM ALTIN 2.237,97 % -0,25
ÇEYREK A. 3.659,07 % -0,25
BITCOIN 2.123.733 -6.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Erkoç Sporu Alışkanlık Haline Getirmek İstiyoruz

Son Güncelleme :

21 Nisan 2018 - 7:51

/ kez okundu.
Erkoç Sporu Alışkanlık Haline Getirmek İstiyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Biz Kahramanmaraş’ta sporu insanlar arasında alışkanlık haline getirmelerini istiyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta keşfedilip Galatasaray’ın kadrosuna dahil ettiği, Ali Osman Kalın’ı Başkan Erkoç makamında kabul etti.

Kahramanmaraş’ta yaşayan ve 10 yaşında Galatasaray’a transfer olan forvet futbolcu Ali Osman Kalın, takımı ile birlikte uluslar arası turnuvalara katılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak spora önem verdiklerini kaydeden Başkan Erkoç, “Ali Osman’ı tebrik ediyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak biz spora çok değer veriyoruz. Birçok spor tesisleri hizmete sunduk başta halı sahalar olmak üzere. ve yaz spor okulları düzenliyoruz, geçen yıl 43 bin çocuğumuz katıldı. Sporcularımızı güzel ortamlarda eğitiyoruz. Hocalarımızla beraber ve amatör kulüplerimize destek veriyoruz. Ali Osman kardeşimiz birçok gencimize ilham kaynağı olacak. Kendisini bugün Kahramanmaraş’tan Galatasaray Futbol Kulübüne uğurluyoruz ve başarılar diliyoruz. Özellikle futbolda küçük yaşlardan itibaren başlanan eğitim gelecekte, büyük başarılara imza atmalarını sağlamaktadır. Ali Osman küçük yaşta iyi bir seçim yapmış ve başarılı da olmuştur. Mahallelerimizde yeni kulüpler kurduk ve buradan yeni futbolcuların çıkmasını bekliyoruz. Kahramanmaraş’ta da Ali Osman’ı kutluyoruz ve gelecekte de bizleri unutmamasını diliyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.