DOLAR 32,5581 % -0.03
EURO 34,9321 % 0.03
GRAM ALTIN 2.428,83 % -0,05
ÇEYREK A. 3.971,14 % -0,05
BITCOIN 66.280,00 -0.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ SALDIRIYI LANETLİYORUM

Son Güncelleme :

12 Ekim 2015 - 11:14

/ kez okundu.
ERKOÇ SALDIRIYI LANETLİYORUM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ankara’da gerçekleştirilen ülkemizin huzurunu, istikrarını birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, geleceğimizi doğrudan hedef alan kalleşçe ve adice yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

 

Bu terör saldırısını gerçekleştirenlerin tek amacı, farklı toplum kesimlerini kışkırtarak, sokağa dökmek, ülkemizde kaos ortamı oluşturarak, milletimizi birbirine düşürebilmektir. Aziz milletimiz, halkı sokağa dökmeye çalışan bu teröristlerin tahriklerine kapılmayacak ve milletimizin sağduyusu galip gelecektir. Bu adice saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en büyük ve en anlamlı cevap olacaktır. Devletimiz bu haince cinayeti işleyenleri, Diyarbakır Suruç’ta  olduğu gibi en kısa zamanda belirleyerek adalete teslim edecektir.

 

Aziz Milletimizin ve ülkemizin huzurunu, istikrarımızı, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, geleceğimizi bozmayı doğrudan hedef alan bu terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

 

Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.