DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HİZMET EDERKEN EMPATİ YAPIN

Son Güncelleme :

02 Şubat 2016 - 8:40

/ kez okundu.
ERKOÇ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HİZMET EDERKEN EMPATİ YAPIN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Erkoç, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü personellerine hitaben yaptığı konuşmasında: “Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve onlara anne-baba şefkati ile yaklaşacağız. Kahramanmaraş’ın tamamında, en ücra noktasında bile, soğukta üşüyen hiçbir kardeşimiz olmamalı. İhtiyaç sahipleriyle sıcak ve sürekli diyalog halinde olacağız ve onların ihtiyaçlarını karşılarken, hiçbir surette incitmeden, rencide etmeden, kendinizi onların yerine koyarak, empati yaparak çalışacağız.

Kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir şeyi garip gurabaya da yapmamalıyız. Belediye Başkanı olarak bana nasıl davranıyorsanız, muhtaç kimselere de öyle davranacaksınız. Onların sorumluluğu bizim omuzlarımızda. Bu insanların sığınacakları en önemli yer Büyükşehir Belediyemizdir.

Sosyal Belediyeciliğin bir gereği olarak, sorumluluk alanımızda bulunan kimsesizlerin kimsesi olmaya ve ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ düsturu ile çıktığımız bu yolda, aç yatan hiçbir vatandaşımız olmayıncaya, bacası tütmeyen hiçbir ocağımız kalmayıncaya kadar gece gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.

Sizlerden hizmetlerinizi aksatmadan, yardıma muhtaç kardeşlerimizi üzmeden, incitmeden ve rencide etmeden ihtiyaçlarını karşılamanızı istiyorum.

Yardıma muhtaç kardeşlerimizin, sobalarını tüttürdüğümüz sürece, karınlarını tok tuttuğumuz sürece en güzel hizmeti yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşamış olacağız. Belediyenin bütün faaliyetleri bir yana sosyal yardım faaliyetleri bir yana” diye konuştu.

Başkan Erkoç daha sonra yapılan yardımlarla alakalı dosyaları inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.