DOLAR 32,3419 % 0.18
EURO 35,1026 % -0.24
GRAM ALTIN 2.239,11 % -0,20
ÇEYREK A. 3.660,94 % -0,20
BITCOIN 2.140.676 -5.299
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ: “GÜREŞÇİLERİMİZDEN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYORUZ

Son Güncelleme :

14 Mart 2018 - 6:38

/ kez okundu.
ERKOÇ: “GÜREŞÇİLERİMİZDEN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Erzurum’dan 7 madalya ile dönen Güreş Takımını makamında kabul etti.

Erzurum’da gerçekleştirilen Türkiye U23 Serbest Stil Güreş Şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımını makamında kabul eden Başkan Erkoç, güreşçilerden olimpiyat şampiyonluğu beklediğini söyledi.

Güreşçileri kabulünde bir açıklama yapan Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı Erzurum’da yapılan Türkiye şampiyonasında çok önemli bir başarıya imza atarak 7 madalya almış ve Türkiye şampiyonu olmuştur. Güreşçilerimiz tarihi bir başarıya imza atmışlardır.

Kahramanmaraş yiğitler diyarı, er meydanı, kalbi ve yüreği yiğit insanların memleketidir. Hamdolsun, Sütçü İmam’ın Rıdvan Hocaların diyarıdır Kahramanmaraş. Onun torunlarına yakışır bir şekilde tavır koyan bir nesle sahibiz. Güreşçilerimiz de tarihi bir başarıya imza attılar. Bu başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah 2020 olimpiyatlarında bu gençlerimizden madalya bekliyoruz. Türkiye’de yapılan şampiyonalarda madalyaları toplamaya başladılar. Hatta dünya şampiyonalarında da uluslararası şampiyonlarda da başarılara imza atıyorlar.

Şunu özellikle söylemek istiyorum. Kahramanmaraş’ın adı yeniden güreşle anılmaya başlandı ve bundan dolayı da bu gençlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş’ımızı en iyi şekilde temsil ederek gururumuz oldular. Kendilerine bu başarılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.