DOLAR 32,5602 % 0.13
EURO 34,8794 % 0.61
GRAM ALTIN 2.426,32 % -0,27
ÇEYREK A. 3.967,03 % -0,27
BITCOIN 66.962,59 1.357
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Son Güncelleme :

27 Haziran 2016 - 15:51

/ kez okundu.
ERKOÇ BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, il genelinde görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesine ait Çamlıca Tesisleri’nde gerçekleştirilen İftar programına TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ile il genelinde görev yapan basın mensupları katıldı.

İftar yemeğinin ardından gazetecilere hitaben bir teşekkür konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, basının önemine işaret etti.

Başkan Erkoç; “Bizi kırmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin yaklaşan Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Tüm İslam alemine, tüm dünyaya, sizlere, ailelerinizle beraber daha güzel ve nice ramazanlara ulaşmanızı Cenab­ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç; “Sizler bizim ve Kahramanmaraş’ın sesisiniz. Kahramanmaraş’ın sesini dünyaya duyuran insanlarsınız.. Bizim yakın çalışma arkadaşlarımızsınız. Bizler gece gündüz koştururken sizler de haber yapmak için yoğun bir gayret içerisindesiniz. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından AK Parti Milletvekilleri M. Uğur Dilipak ve Celalettin Güvenç te birer konuşma yaparak basın mensuplarıyla birlikte olmakta mutlu olduklarını ifade ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.