DOLAR 32,5864 % 0.03
EURO 34,9378 % 0.1
GRAM ALTIN 2.429,11 % -0,04
ÇEYREK A. 3.971,59 % -0,04
BITCOIN 66.726,86 -0.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Erantepli’ ye ziyaret

Son Güncelleme :

24 Kasım 2016 - 15:24

/ kez okundu.
Erantepli’ ye ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve öğretmenlerden, Hayat Akademi Kurucusu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Erantepli’ye 24 Kasım öğretmenler Günü ziyareti gerçekleştirildi.

Gelen konuklarla öğle yemeğinde bir araya gelen Erantepli, emekli bir öğretmen olarak bu ziyaretten çok memnun kaldığını ve öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

Erantepli yaptığı açıklamada şunları belirtti; “24 Kasım dolayısı ile öğretmenlerimiz ve Ak Parti Kadın Kolları Yönetiminden arkadaşlarla yemekte buluşarak sohbet ettik. Öğretmenlerimiz 24 Kasım münasebetiyle bizleri ziyaret ettiler. Öğretmenlik kutsal bir meslek. Öğretmen toplumu aydınlatan, toplum için fedakârlık yapan, gecesini gündüzüne katıp çalışan bir insan. Bugün bunu bir kez daha yaşadık. Bu vesile ile tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Başta 15 Temmuz gecesi şehit olan ve ondan önce şehit olan tüm öğretmen arkadaşlarımı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Erantepli; “Gelen konuklarımız bizleri çok memnun etti. Emekli öğretmen olarak bu ziyaret beni çok duygulandırdı. Türkiye’nin geleceği için öğretmenlerimiz çok emek veriyor. Memleketine faydalı insanlar yetiştirmek için çok emek veriyorlar. İyi bir neslin yetişmesi çaba sarf ediyorlar. Ben bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.