DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ENGELLİLERDEN ERKOÇ’A ZİYARET

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2015 - 7:41

/ kez okundu.
ENGELLİLERDEN ERKOÇ’A ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan Engelliler Haftası münasebetiyle ilimizdeki engelli dernekleri ve eğitim kurumları Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Erkoç’a çiçek takdim eden öğrenciler aynı zamanda engellilere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ta engelleri ortadan kaldırmak için gayret ettiklerini ifade ederek: “Biz göreve gelirken engelsiz bir Kahramanmaraş için engelli kardeşlerimize söz vermiştik. Toplu taşıma araçlarımız başta olmak üzere yollarımız ve kaldırımlarımızı engelli kardeşlerimizin kullanabileceği şekilde yapmaya başladık.  Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımız, Fen İşleri Daire Başkanlığımız ve diğer birimlerimiz bu konuda gayret göstererek çalışıyorlar. Engelli kardeşlerimizin daha rahat yaşayabilmeleri için şehrimizi ona göre düzenliyoruz. Tabii bunlar hemen olabilecek işler değil.  Bu arada başka büyükşehir belediyelerinde olmayan Engelliler Şube Müdürlüğümüzü de kurduk ve onlar da sizler için gayret ve çaba sarfediyorlar.

Büyükşehir Belediyesi olarak bizim amacımız hayattaki engelleri ortadan kaldırmak. Bu amaç doğrultusunda hareket ediyoruz. Arkadaşlarımıza talimat verdim. Eğitim kurumlarının önlerini de özellikle engelli kardeşlerimizin rahat kullanabileceği şekilde yapmalarını söyledim” diye konuşarak engellilerin haftalarını kutladı.

Bu arada Başkan Erkoç’u ziyaret eden öğrenciler bazı isteklerde bulundular. İstekleri tek tek not ettiren Başkan Erkoç: “İşitme Engelli kardeşlerimiz için de bir lise kurulması yönünde çaba ve gayretlerimiz devam ediyor ve bu konuda bir takım çalışmaları yapıyoruz. Tamamen bir okul kurulamasa bile en azından bir sınıfın oluşturulması yönünde girişimlerimiz devam ediyor” diye konuşarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ziyaretin sonunda Başkan Erkoç, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

fd (2) fd (4) 1 5 6 7

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.