DOLAR 32,5254 % -0.06
EURO 34,9835 % 0.39
GRAM ALTIN 2.433,58 % 0,43
ÇEYREK A. 3.978,91 % 0,43
BITCOIN 63.911,61 -3.965
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ENGELLİ VATANDAŞLARA BAYRAM HEDİYESİ

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2015 - 7:44

/ kez okundu.
ENGELLİ VATANDAŞLARA BAYRAM HEDİYESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara akülü araba hediye etmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nden akülü araba talebinde bulunan Piri Reis Mahallesinde oturan Muttalip Keklik’e akülü arabasını Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya evinde teslim etti.

Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Engelliler Şube Müdürlüğü’nce engellilerle bir arada olup, engellilerin sorunlarının dinlendiğini ve çözümler üretildiğini, engellilere yönelik özel günlerde etkinlikler düzenlediğini söyledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya: “Engellilere yönelik bu yaz döneminde yüzme, takı tasarım ve resim boyama kursları açtık. Engelli vatandaşlarımızın talepleri üzerine kurslarımızı açmaya devam edeceğiz. Şehrimizin tüm alanlarını, engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabilecekleri donatılarla düzenlenmesi için her türlü çalışmaya öncelik veriyoruz. Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda olan parklarda, kaldırımlarda ve toplu taşıma araçlarına birçok alanda düzenleme yapıyoruz. Tüm binalarımızda engelli vatandaşlarımız için donatılar yerleştirilmekte, engelli vatandaşlarımızın toplum yaşamına dahil olması bizler için çok önemli” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin hediye ettiği akülü arabasına binerek ilk turunu atan Muttalip Keklik, büyük mutluluk yaşadı.

Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya’ya akülü araba için teşekkür eden Muttalip Keklik: “Yıllardan beri adeta eve mahkum yaşıyordum ve her bayram evden çıkamamanın ezikliğini yaşıyordum.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Benim için çok güzel bir bayram hediyesi oldu” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya ile Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ve beraberindekiler daha sonra Elbistan ilçesinde de Zeynep Özkayar’a da manuel tekerlekli sandalye hediye etti.

Kızının tekerlekli sandalyeye kavuşmasından mutluluk duyduğunu ifade eden anne Fazıla Özkayar: “Bu bayramda çocuğumu dışarı çıkarıp gezdirebileceğim. Bu bayram hediyesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

pirireis (4) elbistan (1) elbistan (3) pirireis (2)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.