DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EN VERİMLİ YAZ TATİLİ ONİKİŞUBAT’TA GEÇİYOR

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2018 - 13:37

/ kez okundu.
EN VERİMLİ YAZ TATİLİ ONİKİŞUBAT’TA GEÇİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için yaz kursları ile dini bilgiler, sosyal, kültürel ve spor alanında eğitimler veriyor.

7-14 yaş arası öğrencilerin katıldığı Yaz Okulu Programı Kahramanmaraş’ta öğrencilerin her alanda ihtiyaçlarını giderecek nitelikte hizmet veriyor.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek yapılan hizmetleri takip etmek, çocukların ve ailelerin memnuniyeti hakkında bilgi almak amacıyla Onikişubat Belediyesi Şehit İlhan Güleç Bilgi ve Kültür Evi’ni ziyaret etti.

Burada öğrenciler Kur’an-ı Kerim, Adab-ı Muaşeret, Peygamberler Tarihi, Siyer-i Nebi, Ezber Talimi, İlmihal / İbadet, Değerler Eğitimi, Osmanlıca, Hızlı Okuma, İngilizce gibi alanlarda eğitim alıyor.

Başkan Mahçiçek eğitim verilen sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti. Kur’an-ı Kerim kursuna katılan çocuklara kutsal kitabı okumalarını rica eden Başkan Mahçiçek, öğrencileri başarıları ve yeteneklerinden dolayı tebrik ederek, Kur’an öğrenmenin çok önemli olduğunu vurguladı.

Kösele Deri Çanta Yapımı kursiyerlerini de ziyaret eden Başkan Mahçiçek, sınıfta yaptığı konuşmada el sanatının ve emeğin önemine değindi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Günün her saatini, her dakikasını çok daha verimli kullanmak amacıyla çeşitli alanlarda hizmetler veriyoruz. Şehit İlhan Güleç Bilgi ve Kültür Evimizde, kütüphanelerimizin yanı sıra çeşitli alanlarda da eğitim veriyoruz. Biz istiyoruz ki çocuklarımız özellikle yaz tatillerinde buralarda boş vakitlerini iyi değerlendirsin. Burada Kur’an-ı Kerim, Adab-ı Muaşeret, Peygamberler Tarihi, Siyer-i Nebi, Ezber Talimi, İlmihal / İbadet, Değerler Eğitimi, Osmanlıca, Hızlı Okuma, İngilizce gibi alanlarda eğitim veriyoruz. Haricinde sosyal ve kültürel alanlarda da eğitimler veriyoruz.

Çocuklarımızın boş zamanlarında kötü alışkanlıklar kazanmamaları ve vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak bakımından Onikişubat Belediyesi olarak gayret gösteriyoruz.

Bu çocuklar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar. Bu çocuklar iyi, düzgün ve ahlaklı olurlarsa, ülkesine, milletine, devletine bağlı olarak yetişirlerse ve bizde bu yetişme süreçlerinde küçükte olsa katkıda bulunabilirsek, kendimizi çok mutlu hissedeceğiz.

Bu sabah çocuklarımızla hayırlı bir Cuma gününde bir araya geldik. Onların burada Kur’an okumalarını görmek, sanatla uğraştıklarını bilmek bizleri çok gururlandırdı ve mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek, bu kabil çalışmaların devam edeceğini, bu ülkenin çocuklarının çok daha iyi şartlarda yetişmeleri için her daim gayret edeceğini belirtti.

Bir memleketin kentsel olarak iyi gelişmesini sağlamanın önemli olduğunu belirten Başkan Mahçiçek, bu gelişmiş kentlerin sürdürülebilirliğini sağlamak için, insan geliştirmenin daha önem arz ettiğini ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.