DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Emeklilerin başımızın üzerinde yeri var

Son Güncelleme :

01 Nisan 2015 - 7:18

/ kez okundu.
Emeklilerin başımızın üzerinde yeri var
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şubesini ziyaret ederek emeklilerle bir araya geldi. Arıkan, “emeklilerimizin başımızın üstünde yeri var” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş

Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı Arıkan’a teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Arıkan ise “7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçiminde sizleri, Kahramanmaraş’ı ve ülkemizi temsil etmek için TBMM’de sizler adına orada olmak için aday adayı oldum. Ticaretle uğraştım. Şuan ise tekstil sektörüyle ilgileniyorum. Aynı zamanda Sivil Toplum Örgütlerinin içinden geldim. 15 yıl Ticaret Borsasında Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kalkınma Kurulu Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı yaptım. Birçok dernekte, vakıfta ve gönüllü kuruluşlarda görevim oldu. Sivil Toplum Örgütlerinde farklı görevlerim var. Sizlerin sıkıntılarını problemlerini ve memleketin sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik sorunlara vakıfım. Çalışanlarımızla emeklilerimizle ülkemizde üretim yapan ve istihdam oluşturan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını ve problemlerini çözmek için sizler adına nasip olursa TBMM’de görev yapacağız. Sizlerde ömrünüzü çalışarak, çabalayarak, ülke ekonomisine katkı sağlayarak geçirdiniz. Sonuçta da emekli oldunuz. Emeklilerin bizim başımızın üzerinde yeri var. Sizlerin hayat şartlarını ve ekonomik durumlarını daha iyi düzeltmek için ve yaşam kalitenizi yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Aynı zaman da tüm halkımızın, vatandaşımızın bir sosyal güvencesi olması lazım” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.