DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Elbistanlı Genç, Almanya’da Trenin Önüne Atlayarak İntihar Etti

Son Güncelleme :

07 Eylül 2015 - 9:13

/ kez okundu.
Elbistanlı Genç, Almanya’da Trenin Önüne Atlayarak İntihar Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine bağlı İğde Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve yaklaşık 2 yıldır Almanya’nın Hannover kentinde yaşayan 28 yaşındaki Barış Günay’ın, trenin önüne atlayarak yaşamına son verdiği öğrenildi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI BAŞALDI

Edinilen bilgiye göre, Antalya’da fotoğrafçılık yapan 28 yaşındaki Barış Günay, yaklaşık 2 yıl önce evlendi. Bu arada babasını kaybeden Günay, eşi ile birlikte Almanya’nın Hannoverkentinde yaşayan ikiz kardeşi Savaş Günay’ın yanına gitti. Burada lokantada çalışanBarış Günay, bir süre sonra iddiaya göre psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.

TRENİN ÖNÜNE ATLADI

Girdiği bunalımdan çıkamayan genç, ikizi Savaş Günay’a bir mektup bıraktıktan sonra trenin önüne atladı. Günay, hızla geçen trenin çarpması sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Günay’ın cansız bedeni, Alman polisinin yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.

“KİMSE SORUMLU DEĞİL”

Günay’ın ölümünden hemen önce ikiz kardeşi Savaş Günay’a hitaben yazdığı mektupta, “Ben sana layık bir kardeş olamadım. İnşallah öbür tarafta kaderimiz güzel olur. Hakkını helal et. Ölümümden kimse sorumlu değil” yazdığı öğrenildi. Günay’ın ölümünden kısa bir süre önce ikiz kardeşi ile çektirdiği fotoğrafı bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlayıp, ‘Kardeş candır’ yazdığı belirtildi.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

28 yaşında hayata veda eden Barış Günay’ın cenazesinin Almanya’daki işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye getirileceği ve doğum yeri İğde Mahallesi’nde defnedileceği bildirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.