DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.081.419 0.217
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ELBİSTAN’IN KALBİ MHP DİYE ÇARPIYOR

Son Güncelleme :

03 Nisan 2015 - 13:19

/ kez okundu.
ELBİSTAN’IN KALBİ MHP DİYE ÇARPIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı’nın bugünkü durağı Elbistan ve Ekinözü ilçeleri oldu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, Elbistan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ali Demir ve Yönetim kurulu ile 7 Haziran seçimlerine dair istişarelerde bulundular.

ELBİSTAN’IN KALBİ MHP DİYE ÇARPIYOR

Atlı, burada yaptığı konuşmasında; “Elbistan’ın kalbi MHP diye çarpıyor. Buradaki heyecan, coşku partimizin iktidar meşalesini yakacak” dedi.

Ülke gündemi ve Kahramanmaraş’ın sorunlarından konuşulan ziyarette; “Kahramanmaraş’ımız 13 yıldır AKP İktidarına büyük destek verdi. Fakat bu desteğin karşılığını hizmet olarak alamadı.

Kangrene dönüşen yol problemi yüzünden Elbistan ilçemizle merkez kaynaşamadı. Bu gün “kilometrelerce duble yollar yaptık” diye övünen AKP iktidarına ben soruyorum, size en çok destek veren Kahramanmaraş’ın yollarını neden yapmadınız?

Artık boş vaatlere kanmayacağız. Kaybedecek vakit yok. Şimdi el ele verip MHP’yi iktidara taşıma zamanı” diye konuştu.

İlçe Başkanı Ali Demir ise; Faruk Atlı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Aday adayımız Sayın Dr. Faruk Atlı, gurur duyduğumuz bir partilimiz. Yıllardır bu partiye gönül vermiş, partimizin daha önce milletvekili adayı olmuş, ülkücülüğü tartışılmaz ağbimiz. Mecliste memleketimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra Elbistan İlçesinde esnafları ziyaret eden Atlı, ilçe halkının sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

EKİNÖZÜ İLÇE ZİYARETİ

Daha sonra Ekinözü ilçesine geçen Atlı, önce İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.

Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte coşku içerisinde karşıladıkları Atlı ile uzun uzun sohbet ederek, ilçe hakkında bilgiler verdiler.

Atlı, Ekinözü’nün turizme açılamadığına dikkat çekerek; “Burada bir hazine var, ancak bu hazine gün yüzüne çıkarılamadı. Ekinözü İlçemiz, içmeleriyle turizme açıldığı zaman hızla gelişen bir ilçe olacak.

İnşallah MHP iktidarında ilçemizi turizme açarak, kalkınmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Daha sonra İlçe Başkanı Tahsin Çiçek ile halk ziyaretlerinde bulunan Atlı, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlçeden tam destek sözü alarak ayrılan Atlı, halkın hizmete aç olduğunu, 7 Haziran seçimlerinin bir fırsat olduğunu söyledi ve: “Bu seçim hem ülkemiz hem de Kahramanmaraş’ımız için bir dönüm noktası olacak” dedi.

IMG_1151 IMG_1154 IMG_1157 IMG_1165

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.