DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Elbistan’da Adalet Sarayı Projesi

Son Güncelleme :

27 Şubat 2015 - 12:56

/ kez okundu.
Elbistan’da Adalet Sarayı Projesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Elbistan ilçesine yapılması planlanan yeni adalet sarayı projesinin mart ayında ihalesinin yapılacağını bildirdi.

Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin yatırımlarına 60 milyon liralık hastane projesinden sonra en büyük ikinci yatırım olan adalet sarayı ihalesinin mart ayında yapılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

2016 sonunda hizmet girmesi planlanan adalet sarayının 20 bin metrekare kapalı alanı ile yaklaşık olarak 35 milyon liraya tamamlanmasının beklendiğini bildiren Ünal, “Selçuklumimarisi ile projelendirilen, tarihimizi mimarisinde hissettiren, modern tasarımlı, teknolojinin son yenilikleri ile donatılmış Elbistanımıza yakışan bir proje olduğunu düşünerek memleketimize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

“Teşekkür ediyoruz”

Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Sinan Ölker ise mevcut adliye binasının ihtiyaca cevap vermediğini belirtti.

Adliye binasında yıllık 6 bin 500 civarında dosya işlemi yapıldığını dile getiren Ölker, “Ekinözü ve Nurhak ilçesinde adliye olmadığı için burada yaşayan vatandaşlar da Elbistanadliyesine geliyorlar. Bunun yanı sıra Afşin ve Göksun ilçelerimizin ağır ceza duruşmaları da ilçemizde görülmektedir. Yeni adliye sarayı projesinin hayata geçirilmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.