DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ekinözü’nde Kar Nedeniyle Kapanan Yollar Açıldı

Son Güncelleme :

02 Aralık 2016 - 10:05

/ kez okundu.
Ekinözü’nde Kar Nedeniyle Kapanan Yollar Açıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde dün geceden itibaren etkili olan  kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde ve  yüksek kesimlerdeki birçok yolun ulaşıma kapanmasın ardından  Ekinözü Belediyesi ekiplerinin yoğun çabalarıyla açıldı.

Ekinözü bölgesinde  etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan ilçe merkezindeki ve köy yolları Ekinözü Belediyesi ekiplerince açıldı. Geçtiğimiz günlerde meteorolojiden yapılan açıklama neticesinde vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemleri alan ekipler, kırsal mahalle yollarını iş makineleriyle temizleyip ulaşıma açtı.

Karla Mücadele ekiplerinden sorumlu olan Ekinözü Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cuma Uykun Ekinözü Belediyemizin ve  Büyükşehir Belediyemizin araçlarıyla yollarımızın tamamını açtık. Şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Mesai mefhumu gözetmeden çalışan arkadaşlarımızın özverisi, Ekinözü Belediyesin ve Büyükşehir Belediyemizin imkanlarıyla birleşince sorunlar azalıyor. Vatandaşlarımızın rahatça ilçeye gelebilmeleri ve öğrencilerimizin gelişinde bir sıkıntı olmaması için geceden bu tarafa çalışıyor ekiplerimiz.  Vatandaşımızın mağdur olmaması, sağlık sorunu yaşayabilecek insanlarımızın hastanelere gidebilmesi, öğrencilerimizin okullarına ulaşabilmesi için Ekinözü Belediyesi olarak imkanlarımızı seferber ettik koordineli bir şekilde faaliyet göstererek yollarımızı açtık  ben Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyorum dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.