DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ekinözü Mesire Alanı Vatandaşlardan Yoğun İlgi Görüyor

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 5:59

/ kez okundu.
Ekinözü Mesire Alanı Vatandaşlardan Yoğun İlgi Görüyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinden yaptırılan Mesire alanı binlerce kişiye ev sahipliği yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü Yukarı içmelere yaptırılan ve vatandaşların hizmetine sunulan, Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenen yaklaşık toplam 13.000 m²’lik alana sahip içerisinde Restoran, wc, gölet, futbol sahası, basketbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, kamelya, piknik masaları, banklar, yeşil alanlar ve Mesire alanının içersinden geçen tahliye kanalı yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine açılan mesire alanında hafta sonunu fırsat bulan vatandaşlar ailece gelerek rahatlıkla mesire alanında piknik yapma şansını buluyorlar. Mesire alanında kimi vatandaşlar çocuklarını salıncakta eğlendirirken kimileri belediye tarafından yaptırılan barbekülerde mangal yaparken kimileri de ağaç altında dinlenerek temiz havadan istifade ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı aydınlatma çalışmaları sayesinde mesire alanında gündüz başlayan piknik faaliyeti gece boyunca devam ediyor. Mesire alanında piknik yapmaya gelen vatandaşlar ise belediyenin bu uygulamasından memnun kaldıklarını belirtti.

Mesire alanın Ekinözü’ne ve İçmeler’e ayrı bir değer kattığını belirten Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen , “ Büyükşehir Belediyemiz şuanda Yukarı İçme’nin çehresini değiştiren bir hizmet kazandırdı. Bu Mesire Alanımızda, vatandaşlarımızın rahatı için her şey düşünüldü. Buraya gelen misafirlerimiz ve vatandaşlarımız, yemyeşil bir ortamda her ihtiyaçları yanı başlarında olan bir mesire alanı ile karşılaşıyor. İnşallah Ekinözü’müzde turizm sezonunun Önümüzdeki Günlerde hareketleneceğini düşünüyoruz. Ekinözü’müze değer katan bu güzel hizmet ve diğer çalışmalardan dolayı desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, ve Büyükşehir Belediyesi ekibine, şahsım ve ilçe halkı adına teşekkürü bir borç bilirim” dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.