DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EKİNÖZÜ İÇMELERİNE ZİYARET

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2017 - 17:55

/ kez okundu.
EKİNÖZÜ İÇMELERİNE ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Ekinözü İçmelerini gezdiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ile birlikte Ekinözü İçmelerini gezen AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay hayran kaldılar.

Ağrı’dan gelen misafirlerle Ekinözü İçmelerini beraber gezen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç gezi sonrası yaptığı açıklamada: “Dava adamlarını bağrından çıkaran, şairler diyarı ve aynı zamanda şifa kaynağı olan Ekinözü’ne ülkemizin her bölgesinden on binlerce vatandaşımız şifa bulmaya gelir. Ekinözü ilçemiz bu insanlarımızı bağrına basar ve ne iyi şekilde ağırlamaya çalışır.

Ekinözü ilçemiz her geçen gün biraz daha büyümekte ve gelişmekte. Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen Beye çok teşekkür ediyoruz, ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı. Tabii Büyükşehir Belediyesi olarak biz de Ekinözü’müzün gelişimine katkıda bulunmak için gayret ediyoruz. Ekinözü’müzün daha müreffeh olması için alt yapı ve üst yapısıyla birlikte her türlü çaba ve gayreti gösteriyoruz. Sırtını Engizek ve Şar dağlarına dayayan Ekinözü İlçemiz gerçekten görülmeye değer bir yaylamız.

Hasta insanlarımız dertlerine şifa bulabildikleri gibi diğer insanlarımız da burada çok güzel tatil yapabilmekteler. Ekinözü ilçemiz mükemmel bir yayla, mükemmel bir turizm beldesi ve mükemmel bir şifa kaynağı. Tüm insanlarımızın Ekinözü’nü görmeye davet ediyoruz. İnsanlarımızın aileleriyle birlikte güzel bir tatil yapabilecekleri huzurlu, güvenli bir ortam var burada. Aynı zamanda Ekinözü’müz bu aylarda bile sonbahar havası yaşanmakta. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üstünde seyretmesine rağmen, Ekinözü’müz çok serin ve akşamları ise ceketle gezilmekte.

Civar illerimizde yaşayan ve sıcaklardan bunalan tüm insanlarımızı buraya davet ediyoruz. Pansiyonlarıyla, otelleriyle ve mesire alanlarıyla Ekinözü insanlarımıza hizmet vermeye hazır.

Ekinözü İçmelerimiz ve Ilıca’mız şifa kaynağı olarak özellikle de yerli turizme hizmet vermekte. Dertlerine şifa arayan insanlarımız bu bölgelerimize akın etmekteler. Ekinözü ilçemiz Temmuz ayının ortalarından itibaren yaklaşık 100 bin insanı ağırlamakta.

Tabii biz Büyükşehir Belediyesi olarak Ekinözü için büyük gayret sarfetmekteyiz. Büyükşehir olmakla birlikte bütün şehir olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Sadece Ekinözü ile sınırlı değil hizmetlerimiz. Merkez ilçelerimiz başta olmak üzere Afşin, Elbistan, Pazarcık, Türkoğlu, Nurhak, Göksun, Andırın, Çağlayancerit ilçelerimizde de hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ise bölgeye hayran kaldıklarını ifade ederek: “Burası Anadolu’muzun güzide yerlerinden birisi olarak çıktı karşımıza. İklim koşullarından etkilenmeden insanlarımızın istirahat edebileceği istifade edebileceği ender yerlerden birisi. Bundan sonra bizler de sık sık buraya geleceğiz. Burada gördüklerimizi gittiğimiz her ortamda dile getireceğiz ve insanlarımızın buralardaki güzelleri görmeleri için anlatacağız. İki günden beri Kahramanmaraş’tayız ve kaplıcası, şifalı içme suları, tarihi mekanları ve doğal güzellikleri ile buraların gerçekten görülmeye değer yerler olduğunu herkese anlatacağız.

Burada AK Parti siyasetinin halka iç içe ve halkı kucaklamış bir yapıda olduğunu gördük ve fazlasıyla memnun olduk. Burada Ekinözü ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza halkın gösterdiği teveccühü gördük ve AK Parti siyasetinin halkla iç içe ve halkı kucaklamış bir siyaset anlayışında olduğunu görmek bizleri fazlasıyla mutlu ettik ve gurur duyduk. Ben burada her iki başkanımıza da bize gösterdikleri misafirperverlikten ve yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise Ekinözü’nün misafirlerini beklediğini ifade ederek: “Biz Ekinözü Belediyesi olarak sezonumuzu açtık. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un ilçemize yaptığı ve yapımı devam eden hizmetleri küçüksenemeyecek kadar büyük hizmetler. Bir taraftan KASKİ alt yapı hizmetlerimizi tamamlamakta, bir taraftan yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.