DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EKİNÖZÜ İÇMELERE ULAŞIM KOLAYLAŞIYOR

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 13:32

/ kez okundu.
EKİNÖZÜ İÇMELERE ULAŞIM KOLAYLAŞIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ın Ekinözü İlçesi’nin şifalı içme suyu ile İçmeler ile merkez Onikşubat İlçesi’nin sıcak suyuyla şifa dağıtan Ilıca arasındaki yol Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılıyor.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, iki sağlık turizm bölgesi arasındaki yolun yapılmasıyla birlikte Kahramanmaraş ile Ekinözü arasındaki mesafenin de kısalacağını söyledi.

Bölge halkını heyecanlandıran projeyle ilgili çalışmalar son sürat devam ederken Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ilıca-Ekinözü arasının tümüyle sıcak asfalt olacağına da dikkat çeken Çeleğen , “Ekinözü’ne gitmek için Göksun üzerinden 200 Km yol kat etmemiz gerekiyordu. Şimdi Ilıca üzerinden 100 km’yle Ekinözü’ne ulaşılacak.

Coğrafyamız geniş ve genelde de engebeli yüksek dağlardan oluşmakta. Buralarda iş yapmak da gerçekten çok da kolay değil ama biz tüm zorlukları milletimizin sevgisiyle muhabbetiyle aşıyoruz. Çünkü buradaki bu insanların muhabbeti sevgisi yani her türlü takdirin üzerinde Allah razı olsun onlardan, bu insanlarımızın bize vermiş oldukları şevk motivasyon olduğu sürece Allah’ın izniyle Ferhat olup dağları delmeye devam ediyoruz Büyükşehir Belediyemizle birlikte. Bu bölgeleri de inşallah en güzel hale getireceğiz.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Ekinözü İlçesi Ziyareti sırasında bu yolun 3 ay içerisinde biteceği müjdesini aldıklarını İfade eden Çeleğen kendileri ile birlikte yöre halkının çok sevindiklerini ve yolun 3 ay içerisinde tamamlanması ile Birlikte iki Turizm Merkezi bir birine bağlanacak hemde vatandaşların ürünlerini Ilıca’ya ve şehre en kısa sürede gitmesi demektir Büyükşehir Belediye Başkanımız buralara büyük önem veriyor, kendisini çok seviyoruz” dedi.

Yolun medeniyet olduğu vurgusu yapan Çeleğen: “Çağdaş şehircilik anlayışının en temel hizmeti yol hizmetidir. Eğer yolunuz yoksa diğer hizmetlerin kıymeti pek yoktur. Dolayısı ile yol medeniyete açılan kapıdır. Bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemiz İlçenin birçok yerinde eş zamanlı olarak yol çalışmaları yapıyoruz. Biz zaten bu konuda son derece iyi durumdayız. Ekinözü Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2014 yolu itibariyle yaptığımız asfalt ve parke yol çalışmalarında ilçe rekoru kırmış durumdayız. Bugüne kadar parke ile tanışmamız yerleşim yerlerimize parke yol hizmeti sunduk. Sıcak asfalt görmemiş mahallerimiz sıcak asfaltla bizim dönemimizde tanıştı.

Tüm mahallerimizde başlattığımız yol hamlesiyle tarihlerinde almamış oldukları hizmetleri almaya başladılar. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’ a , gönüldaşlarımıza, sayın vekilimize ve bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.