DOLAR 32,5060 % 0.29
EURO 34,6453 % 0.42
GRAM ALTIN 2.481,97 % -0,05
ÇEYREK A. 4.058,03 % -0,05
BITCOIN 2.076.780 -5.478
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EĞİTİM SİSTEMİ ESKİ TAS ESKİ HAMAM

Son Güncelleme :

15 Ağustos 2018 - 9:15

/ kez okundu.
EĞİTİM SİSTEMİ ESKİ TAS ESKİ HAMAM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Onikişubat ilçesi Selimiye mahallesinde yaşanan okul sorununu Meclis gündemine taşıdı.

Türkiye yap-boz tahtasına dönüşen eğitim sistemindeki sorunlarla boğuşurken, Onikişubat ilçesinde yer alan Selimiye İlk ve Ortaokulu öğrencileri de zor şartlar altında eğitim hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Sağlıksız koşullar içerisinde eğitim öğretim hayatlarına devam eden öğrenciler, hali hazırda bozuk olan sistemin içerisinde bir hayli dezavantajlı konumdalar.

Bir evin odaları büyüklüğünde sadece 5 dersliği olan okulda tam 330 öğrenci eğitim görürken, okul mahallenin ihtiyaçlarını hiçbir şartta karşılayamaz vaziyette. Mahallede yaşayan bazı öğrenciler ise taşımalı sistemle başka mahallelerdeki okullara yönlendiriliyor.

Ödenek geldiği halde okulun yapılmadığı iddiaları ayyuka çıkarken CHP’nin çalışkan ismi Ali Öztunç, konuyu TBMM gündemine taşıyarak sorunların çözülmesi adına merak edilen sorulara yanıt aradı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.