DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Düşük Notları Yüzünden İntihar Etti

Son Güncelleme :

18 Haziran 2016 - 8:41

/ kez okundu.
Düşük Notları Yüzünden İntihar Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’LI Osmaniye’de okuyan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi, ders notları yüzünden bunalıma girerek intihar etti.

NOTLARI DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN AİLESİNE MAHCUP OLMAKTAN KORKTU

Bugün mezun olması beklenen Korkut Ata Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Ömer Kılıç, ders notaları kötü olduğu için ailesine mahcup olacağı endişesiyle Osmaniye’deki evinde iple kendini asarak intihar etti.

ARKADAŞI İHBAR ETTİ

Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ile polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalelerine cevap vermeyen Ömer Kılıç hayatını kaybetti.

CENAZESİ KAHRAMANMARAŞ’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Kılıç’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki Dr.Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Daha sonra da Ceceli Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

universiteden_mezun_olacakti_dusuk_notlari_yuzunden_intihar_etti

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.