DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
GRAM ALTIN 2.247,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.674,58 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DÜNYANIN EN SAÇMA BİNASI!

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2016 - 10:52

/ kez okundu.
DÜNYANIN EN SAÇMA BİNASI!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

DÜNYANIN EN SAÇMA BİNASI!
KAHRAMANMARAŞ’TA

Evet, evet Kahramanmaraş’ın değil, Türkiye’nin değil, dünyanın en saçma binası Kahramanmaraş’ta.

Kahramanmaraş’ta bulunun İl Özel İdare binası Bulmakta çok zorlanmadınız sanırım?:)
Tabi ki dünyanın en saçma binası diye ben söylemiyorum.
Google’ye Dünyanın en saçma binası yazıldığında bizim ”Sarı Bina” ilk sırada çıkıyor.
Yetkililer bu saçma binayı neden yıkmazlar, bilinmiyor.
Bu konuda yetkili kim bilen yok. Sorulduğunda’da herkes başkasına pas atıyor. Paslar güzel ama sonuca ulaşamıyoruz Gol atamıyoruz kısacası.
Gerçekten de şehrin silüetini bozuyor, çirkin bir görüntü oluşturuyor. Hem şehrin en işlek caddesinin en işlek yerinde amaçsızca yer kaplıyor.
İsminin İl Özel İdaresi olduğuna bakmayın kesinlikle bir işlevi yok. Sadece bir kaç iş yeri var. Yanlış mimariden dolayı yapının yarısı kullanılmıyor. Vatandaşlar ise İçinin boş olduğunu biliyorduk ama yarısının boş olduğunu bilmiyorduk diyerek durumu tiye alıyorlar. Ve tam bir demir yığını!
Fransızlar da Eyfel Kulesi için demir yığını diyor ama bizim yığın pek bir turist çekmiyor 🙂
Neyse sonuç olarak K.Maraşlılar’da yapıdan pek hoşnut değil yıkılması planlanıyor ama yıkma masrafı yapım masrafından çok olacağı için akıbeti hakkında bir fikir yürütülemiyor.

Benim fikirlerimi merak edecek olursanız ben kesinlikle yıkılmasına karşıyım. O saçma yapı şehrin demirbaşlarından biri. O olmazsa Trabzon Caddesi öksüz kalır bence. Asla eski Maraş olamaz. Özellikle ben ve onun varlığını sürekli görenler hep eksikliğini hisseder. İnsanlar artık buluşma yeri olarak ”Sarı Binanın önü” diyemez.
Evet, daha çok para getiren bir AVM ya da İş Hanı yapabilirler ama o caddede ve daha birçok yerde işlevsiz bir şekilde duran ama şehre adını bu kadar kazıtmamış olan çok yapı var. Önce onlarda düzeltmeye gidilsin. Her şey para değil ben Kahramanmaraş’ın Sarı Binasız olmayacağını düşünenlerdenim!

K.Maraşlıların yaptığı yorumlar

1. K.Maraş’ın bir gün tüm dünyaya ismini duyuracağını biliyordum

2. Farkımız tarzımızdır

3. Kahramanmaraş’ı sevmesiniz ama emin olun bir gün Kahramanmaraş tüm dünyaya kendini belli edecek Türkiye’nin en güzel şehri olacak turistlerden geçilmeyecek Kahramanmaraş’da tarih yatıyor ama hiç kimse farkında değil baba

4. Bunu yapan mühendis kendini nasıl hissediyor acaba büyük başarı yani saçmalıkta birinci bir bina yapması

5. Neyse arkadaşlar bugün de benim ders çalışmamı engelleyecek bir konu bulduğuma göre sizin düşüncelerinizi alabilirim 🙂

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.