DOLAR 32,3730 % 0.16
EURO 34,9597 % -0.33
GRAM ALTIN 2.325,59 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,34 % 0,22
BITCOIN 2.284.105 1.184
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NUN CADDE VE SOKAKLARI GÜZELLEŞİYOR

Son Güncelleme :

10 Kasım 2017 - 8:42

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NUN CADDE VE SOKAKLARI GÜZELLEŞİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi, kent estetiğinin iyileştirilmesi ve boş alanların değerlendirilmesi için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

İlçesini modern dokunuşlarla geliştiren ve güzelleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, kent estetiği ve çevre düzenlemesi konusunda başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin en işlek caddelerinde yapılan çalışmalar, vatandaşın da takdirini topluyor. Bu çalışmaların devam edeceğini bildiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin modern kimliğinin kent estetiğine uygun objelerle daha da güzelleştiğini söyledi. Başkan Okay, “İlçemizi modern projelerle inşa ederken, cadde ve sokaklarımızın estetik görüntüsü için de çalışma yapıyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz cadde ve sokaklarımızda çeşitli çalışmalar yaptı. Daha önce boş ve atıl durumda bulunan alanlar şuanda çok modern ve güzel görünüme kavuşturuldu. Bu yöndeki çalışmalarımızın devam edeceğinin altını çizmek istiyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.