DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDAN KAR FESTİVALİ

Son Güncelleme :

05 Şubat 2015 - 11:13

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDAN KAR FESTİVALİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sosyal belediyecilik anlamında vatandaşına özel hizmetler sunmaya devam eden Dulkadiroğlu Belediyesi, ‘Yedi Kuyular 1. Kar Festivali’yle farkını bir kez daha ortaya koydu. Belediye Başkanı Necati Okay, Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe, “Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Kış turizminde Kahramanmaraş’ı ön plana çıkaracak olan ‘Ahir (Ahır) Dağı Yedi Kuyular’ mevkisinde ‘1. Kar Festivali’ düzenleyecek olan Dulkadiroğlu Belediyesi, sosyal belediyecilikte farkını bir kez daha ortaya koyarak vatandaşlarına etkinliklerle dolu bir gün sunmaya hazırlanıyor.

8 Şubat Pazar günü saat 12:00’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte, yerel sanatçı konseri, palyaço, balon ve çeşitli çocuk oyunları etkinliği,  sucuk ekmek keyfi, kar motosikleti ve KAROFF ekibi offroad araçlarının gösterisi yer alacak.

Bu özel etkinlik hakkında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ‘Kurtuluş Bayramı’ ve okulların açılmasından 1 gün önce öncelikle örgencilerimize stres atma imkanı sunacak bu etkinliğin keyifli geçmesini temenni etti.

Kahramanmaraş’ın özellikle kış turizminde ön plana çıkmasını istediklerini ve bu yönde çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade den Başkan Okay, bu konuda Yedi Kuyular mevkisinin çok büyük önemi olduğunu kaydetti. Normal zamanda vatandaşın sıklıkla ziyaret ettiği bölgeyi Türkiye’ye tanıtmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ahir (Ahır) Dağı’na ilk karın düşmesiyle birlikte, Yedi Kuyular mevkisi vatandaşlarımız tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşarak doğa ile baş başa kalmak isteyen vatandaşlarımız burada çeşitli etkinlikler yaparak vakit geçiriyor. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak biz bu etkinlikleri biraz daha renklendirerek festival haline getirmeyi planladık. Bu nedenle Pazar günü saat 12:00’da başlayacak bir dizi etkinlik organize edeceğiz. Yedi Kuyular mevkisinin daha geniş kitlelere ulaşmasını istiyoruz. Kış turizmi bakımından bu bölge çok önemlidir. Vatandaşlarımız burada etkinliklerle dolu bir hafta sonu geçirecekler. Ben tüm halkımızı bu güzel etkinliğe davet ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.