DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDAN BÖLGESİNE DETAYLI TEMİZLİK

Son Güncelleme :

18 Mart 2020 - 6:22

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDAN BÖLGESİNE DETAYLI TEMİZLİK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bölgede bulunan çöp konteynırları, yer altı çöp konteynır sistemlerini, parklarda bulunan çocuk oyun guruplarını ve araç gereçlerini yıkayarak dezenfekte etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çeşitli çalışmalar yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, temizlik çalışmalarını da artırarak sürdürüyor. Özellikle çöp konteynırları, temizlik çalışmaları yapan araçları ve parklarda bulunan çocuk oyun guruplarını yıkayan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, bu çalışmaların artarak devam edeceğini bildirdi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, virüs konusunda alınan tedbirleri büyük bir ciddiyetle yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ülkemizi de ciddi şekilde tehdit eden Koronavirüsü konusunda hükümetimiz gerekli tüm tedbirleri almış durumdadır. Bu tedbirlere ek olarak bizler de bazı tedbirler alıyor ve işlemler gerçekleştiriyoruz. Bu işlemlerden bazıları da Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalardır. Ekiplerimiz ilçemizde düzenli olarak temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde kendi araçlarımız da dezenfekte ediliyor. Ayrıca mahallelerimizde bulunan çöp konteynırları özel yıkama aracımızla sıcak su ve sabunla yıkanarak dezenfekte ediliyor. Yine bölgemizde bulunan yer altı konteynır sistemimiz de temizleniyor. Ayrıca park ve bahçelerimizde çocuklarımızın kullandığı oyun alanları, oyun gurupları da yıkanarak dezenfekte ediliyor. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu çalışmaları sürdüreceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.