DOLAR 32,4910 % -0.18
EURO 34,9520 % 0.32
GRAM ALTIN 2.436,80 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,17 % 0,56
BITCOIN 64.603,73 -0.251
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLUNDA HİZMET SEMİNERİ

Son Güncelleme :

10 Mart 2016 - 16:37

/ kez okundu.
DULKADİROĞLUNDA HİZMET SEMİNERİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’nin de katkılarıyla Kahramanmaraşlı belediyelerin katıldığı ‘Resmi Yazışma Kuralları ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)’nin kullanımına ilişkin hizmet içi personel eğitim semineri düzenledi.

Resmi Yazışma Kuralları ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nin kullanımına ilişkin Saffron otelde gerçekleştirilen eğitim seminerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra tüm ilçe belediyeleri katıldı. İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Alaaddin Kahraman’ın sunumuyla gerçekleştirilen seminere ilgi yoğun oldu.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, personel eğitimine katkı sağlayacak bu gibi programlara imza atmaya devam edeceklerini kaydetti. Buradaki amacın vatandaşa sağlıklı hizmet sunmanın yanı sıra, yazışma kuralları ve elektronik belge sisteminin de tam anlamıyla öğrenilmesi olduğunu kaydeden Başkan Okay, “Hizmette büyük hassasiyet gösteren değerli çalışma arkadaşlarımızın bu gibi eğitim seminerleriyle kendilerini geliştirerek daha kaliteli hizmet sunacağının altını çizmek istiyorum” dedi.
Yeni yasayla birlikte kullanılmaya başlayan Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nin de hizmetlere kolaylık getirdiğini vurgulayan Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Türkiye Belediyeler Birliği’nin destekleriyle hizmet içi eğitim semineri düzenledik. Kahramanmaraş’taki belediyeler olarak hemşerilerimize daha üst standartta daha az hatayla ve daha hızlı bir şekilde hizmet yapacak organizasyonlarda aracı unsurları değerli üstadımızın tanıtımıyla daha etkin bir şekilde kullanma imkanına sahip olacağız. Eğitim seminerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlerin var olan tecrübelerini, yeni yöntemle daha iyi bir şekilde uygulamanıza yardımcı olur ve katkı sağlar diye düşünüyorum. Bu eğitim seminerine katkı sağlayan Türkiye Belediyeler Birliği’ne ve üstadımız Alaaddin Kahraman’a teşekkür ediyoruz.”
Başkan Okay’ın konuşmasının ardından İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Alaaddin Kahraman, ‘Resmi Yazışma Kuralları ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi hakkında sunum yaptı.
Seminere, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi, Elbistan Belediyesi, Göksun Belediyesi, Pazarcık Belediyesi, Türkoğlu Belediyesi, Afşin Belediyesi, Andırın ve Nurhak Belediyesi’nden personel katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.