DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU DEZENFEKTE EKİBİNDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ANLAMLI DESTEK

Son Güncelleme :

21 Mart 2020 - 14:13

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU DEZENFEKTE EKİBİNDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ANLAMLI DESTEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Koronavirüs nedeniyle yoğun bir çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, “Sağlığımız için büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz” başlığıyla bir destek videosu hazırladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla başlayan Sağlık Çalışanlarına destek çağrısına tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’tan da büyük destek geldi. Vatandaşlar belirlenen saatte balkonlarında sağlık çalışanları için alkış yaparken, Dulkadiroğlu Belediyesi Dezenfekte ekipleri de sağlık çalışanlarına videolu bir mesaj hazırladı.

Sağlık çalışanları gibi vatandaşın sağlığı için gece gündüz dezenfekte işlemi yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Dezenfekte ekipleri, bu süreçte sağlık çalışanlarını desteklediklerini ve onlarda gurur duyduklarını söyledi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, virüs nedeniyle gece gündüz mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının yanında olduğunu bildirdi. Özel oluşturdukları dezenfekte ekibini de hazırladığı videodan dolayı tebrik eden Başkan Okay, bu süreçte oluşan birlik ve beraberlik duygusunun her türlü virüsü yeneceğini kaydetti.

Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle bu süreci başarılı bir şekilde yürüten ve her türlü fedakârlığa imza atan başta Sayın Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Onların bu mücadelesi bizlere ayrı bir güç ve inanç sağlamaktadır. Sadece tıbbi olarak bizlere yardımcı olmuyorlar. Bugün oluşan birlik ve beraberlik atmosferine de katkı sağlıyorlar. Onların mücadelelerine destek amaçlı oluşturduğumuz Dezenfekte ekiplerimiz de gece gündüz çalışmalarını sürdürüyorlar. Sayın bakanımızın çağrısıyla onlar da sağlık çalışanlarına desteklerini bir video ile dile getirdiler. Ben hepsini canı gönülden tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız.”

Dulkadiroğlu Belediyesi dezenfekte ekibini, videonun sonunda sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışlayarak desteklerini vurguladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.