DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ RAMAZAN HAZIRLIKLARI

Son Güncelleme :

02 Haziran 2016 - 14:08

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ RAMAZAN HAZIRLIKLARI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye’si, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında farklı etkinliklerle vatandaşlarıyla bir araya gelmeye hedefliyor.

On bir ayın sultanı Ramazan hazırlıklarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, bu yılda farklı bölgelerde her gün iftar programı planladı. ‘Kardeşliğimiz Daim, Sofralarımız Bereketli Olsun’ sloganıyla hazırlanacak olan iftar programlarıyla ilgili Dulkadiroğlu Belediyesi’nden yazılı açıklama yapıldı.
İftar programları içerisinde çeşitli etkinlikler olduğu ifade edilen açıklamada, çocuklar için de sürprizler olduğu kaydedildi.
İlahi dinletisi ile başlayacak olan ramazan etkinliklerinin her gün farklı bir bölgede olacağı belirtilen mesaj ise şu şekilde: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızla bereketli iftar sofralarında bir araya gelmeyi hedefliyoruz. ‘Kardeşliğimiz Daim, Sofralarımız Bereketli Olsun’ sloganıyla kuracağımız iftar sofralarında tüm vatandaşlarımızı aramızda görmeyi arzu ediyoruz. İlahi dinletisiyle başlayacak olan iftar programımız, oruçların açılmasıyla farklı etkinliklerle devam edecek.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.