DOLAR 32,5096 % 0.27
EURO 34,6156 % 0.3
GRAM ALTIN 2.500,14 % 0,68
ÇEYREK A. 4.087,72 % 0,68
BITCOIN 2.068.109 -1.312
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Dr. Ender Saraç, KSÜ’de

Son Güncelleme :

13 Aralık 2019 - 6:53

/ kez okundu.
Dr. Ender Saraç, KSÜ’de
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Çınaraltı Gençlik Söyleşileri’ kapsamında Dr. Ender Saraç’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Kendine İyi Bak’ konulu seminer düzenlendi.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin beden ve ruh sağlığının önemi konusunda bilinçlenmelerini sağlamayı, yaşam kalitesini artırmayı ve sağlıklı yaşama dair farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinlik, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptı. Etkinliğe katılım sağlayan ve destek olanlara teşekkür eden Kabakcı, programın faydalı olması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından Dr. Ender Saraç, ‘Kendine İyi Bak’ başlıklı seminer sunumunu gerçekleştirdi. Sunumuna sağlıklı yaşama destek verici egzersiz hareketleriyle tüm salonun ilgisini üzerine toplayan Saraç, öğrencilere sağlıklı yaşam konusunda tavsiyelerde bulundu.

Dengeli beslenerek düzenli egzersiz yapmanın sağlıklı yaşam için önemine dikkat çeken Saraç, genetiği değiştirilmiş gıdalardan uzak durulması ve 22 ölümcül hastalığın temeli olan çağın hastalığı obeziteden kaçınılması gerektiğini söyledi.

Daha başarılı bir yaşam için sağlıklı bir beden ve sağlıklı bir ruha ihtiyaç olduğunu belirten Dr. Ender Saraç, gençlik hazinesine iyi bakmayanların berbat bir yaşlılık dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Seminer sunumunun ardından KSÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı tarafından Dr. Ender Saraç’a hediye takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.