DOLAR 32,5659 % 0.02
EURO 34,8961 % 0.03
GRAM ALTIN 2.427,51 % -0,11
ÇEYREK A. 3.968,98 % -0,11
BITCOIN 64.035,32 -3.579
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DÖNGELE’YE 35 KM’LİK YENİ ŞEBEKE

Son Güncelleme :

12 Haziran 2017 - 12:54

/ kez okundu.
DÖNGELE’YE 35 KM’LİK YENİ ŞEBEKE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KASKİ Genel Müdürlüğü, Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesinde içme suyu temine yönelik çalışmalarını tamamladı.

“Alt yapıda sorunsuz bir Kahramanmaraş” hedefiyle il genelinde birçok farklı noktada alt yapı çalışmalarını sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, Belde Belediyesi iken mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinden olan Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesinde mevcut şebekenin ihtiyaca cevap vermemesi ve yeni yerleşimlerin olduğu yerlerde içme suyu alt yapı çalışması başlattı.

35 Kilometre Hat ve 4 Adet Depo Yapılacak

Çalışmalar kapsamında Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesinde 35 kilometrelik içme suyu şebeke ve isale hattı yapılacak. İsale hattı ve şebekenin yanı sıra abone bağlantılarının da yapıldığı Döngele Mahallesinde 4 adet yeni içme suyu deposu yapılarak içme suyunun mahalle içerisinde abonelere düzenli dağıtımı sağlanmış olacak.

Muhtar Halil ARIKEL’den Teşekkür

Döngele Mahallesinin daha önce belde belediyesi olduğunu ve 2014 yılında mahalleye dönüştüğünü dile getiren Döngele Mahalle Muhtarı Halil Arıkel konuşmasının devamında; “Mahallemizin sorunlarını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettik, Sağ olsunlar gerekli incelemeyi yaptırarak mahallemize böylesi büyük ve önemli bir hizmetin gelmesine vesile oldular. Yapılan çalışmalar için başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere KASKİ Genel Müdürü Mustafa UZUNLAR’a ve KASKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.