DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Doğru Cevap Koleji sportif başarısıyla 2019-2020 yılına damga vurdu

Son Güncelleme :

21 Şubat 2020 - 8:55

/ kez okundu.
Doğru Cevap Koleji sportif başarısıyla 2019-2020 yılına damga vurdu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Doğru Cevap Koleji sportif başarılarıyla 2019-2020 yılına damgasını vurdu. Futsal’dan, voleybola; darttan, atıcılığa pek çok spor dalında önemli derecelere imza atan Doğru Cevap Koleji, son olarak atıcılık dalında da derece aldı. Havalı Tabanca Atıcılık spor dalında takım bazında Kahramanmaraş il 3.sü, ferdi kategorisinde katılan öğrencisi ile il birincisi olmuştur. Başarıyı elde etme yolunda, daima severek spor yapmaya odaklanarak öğrencilerine büyük destek veren değerli beden eğitimi öğretmeni Sayın Malik Ejder OKUR’u ve tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

     Spor yapmanın, öğrenci başarısını direktolarak etkilediğine inanan okulumuz; sorumluluk,disiplin, hızlı düşünme,konsantrasyon gibi bilişsel becerilere ulaşmada en etkili yolun, ilgili olduğumuz spor dalında kendini geliştirmek olduğu bilincindedir.Bu amaçla, bu sezonda olduğu gibi önümüzdeki sezonlarda da, daha etkili ve çeşitli spor projelerine imza atmak için projelerimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Doğa ve Çevre Kulübü’nün çalışmalarını tamamlayan Malik Ejder OKUR,sadece takım ve bireysel bazda sportif faaliyetleri değil, tüm öğrencilerimizin aktif olacağı alanlarda faaliyet gösterme amacında olduklarını belirtti.

OKUR: “Mevsim değişikliğinin hissedildiği bugünlerde, baharı karşılamak için geleneksel oyunların oynandığı bir organizasyon ile öğrenci motivasyonunu arttırmayı hedefliyoruz, dedi.”     Önümüzdeki yılda hentbol ve bayanlar futbol takımı gibi yeni takımlar oluşturmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.