DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Direksiyon Eğitmenleri Dernek Kurdu

Son Güncelleme :

18 Mart 2016 - 16:27

/ kez okundu.
Direksiyon Eğitmenleri Dernek Kurdu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Kısa adı KARDED olan Kahramanmaraş Direksiyon Eğitimcileri Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Dernek hakkında bilgiler veren Başkan Murat Yılmaz; “ Derneği kurmaktaki amacımız, hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin eğitim seviyemizi en üst seviyeye taşımaktır” dedi.
Faaliyetlerine birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceklerini belirten Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Kuruluşumuzun amacı her şeyden önce birlik ve beraberlik sağlayarak bir araya gelmektir. Bununla beraber Kahramanmaraş’ta eğitim veren direksiyon usta öğreticilerinin hak ve hukuklarının gözetilmesi ve korunması adına bu amaçla yola koyulduk. Arzu ederim ki başarılı olacağız. Derneğimizin faaliyetleri eğitim amaçlı olacak ve direksiyon eğitimcileri olarak birlik ve beraberlik adı altında çalışmış olacağız. Herkesi bu derneğin, bu oluşumun içerisine katılmasını sağlayacağız. Öğrencilerimiz ve usta öğreticilerimiz adına güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.