DOLAR 32,5426 % -0.04
EURO 35,0392 % 0.44
GRAM ALTIN 2.436,60 % 0,55
ÇEYREK A. 3.983,84 % 0,55
BITCOIN 63.504,71 -4.431
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 30°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DİLİPAK, Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Son Güncelleme :

09 Haziran 2018 - 10:41

/ kez okundu.
DİLİPAK, Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak seçim çalışmaları kapsamında Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu Mahallesini ziyaret etti.

24 Haziran Seçimlerine yönelik Ak Parti tam kadro sahada çalışmalara devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti Türkoğlu ilçe Başkanı Mehmet Ali Şen, Ak Parti Türkoğlu ilçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Kardaş, Türkoğlu eski belediye başkanlarından Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Avukat Mustafa Taşhan ve beraberlerindeki heyet Türkoğlu ilçesi Küçük İmalı, Büyük İmalı, Kaledibi ve Çakıroğlu Mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında geldiği Çakıroğlu Mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dilipak son on yılda Ak Parti tarafından Türkiye’nin dünyadaki yerine değinerek ulusal ve yerel düzeyde yapılan çalışmaları hatırlatarak vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde destek ve dua istedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’a bir vatandaş: “Köyümüze hoş geldiniz, Çakıroğlu köyümüz Ak Partiye her seçimde büyük destek verdi ve yine vereceğiz köyümüzden en az yüzde doksan ak partiye oy çıkaracağız. Desteğimizde duamız da Ak Partinin yanında. ” dedi.

Çakıroğlu Derneği’nden Teşekkür

Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Sayın Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve diğer yetkililer mahallemize yapmış oldukları ziyaretle birlikte hem seçim çalışması yaptılar hem de vatandaşlarımızla sohbet edip dertlerini dinlediler. Böylece vatandaşın meramını sıkıntısını birinci ağızdan direkt kendilerinden dinlemiş oldular. Ve gerekli çalışmaların yapılacağı konusunda söz verdiler Bu ziyaret mahallemiz için önemli bir kazanım olmuştur. Bu vesile ile ziyaretimize gelen Milletvekilimiz Mehmet Uğur Dilipak başta olmak üzere Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a, ilçe başkanlarımıza ve diğer yetkililere çok teşekkür ederiz.” dedi.

MİLLETVEKİLİ UĞUR DİLİPAK, ÇAKIROĞLU’NDA2

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.