DOLAR 32,5759 % 0.07
EURO 35,0035 % 0.37
GRAM ALTIN 2.429,84 % 0,27
ÇEYREK A. 3.972,79 % 0,27
BITCOIN 64.217,99 -3.68
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Dilipak; Kahramanmaraş’a Hızlı Tren Gelecek

Son Güncelleme :

16 Ocak 2018 - 7:13

/ kez okundu.
Dilipak; Kahramanmaraş’a Hızlı Tren Gelecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş’a uğrayıp uğramayacağı merak konusu olan hızlı trenle ilgili açıklama yaptı. Dilipak yaptığı açıklamada “Kahramanmaraş’tan Hızlı trene binen bir yolcu hiç trenden aktarma olmadan İstanbul’a Ankara’ya gidebilecek.” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş’a uğrayıp uğramayacağı merak konusu olan hızlı trenle ilgili açıklama yaptı.

Dilipak yaptığı açıklamada “Kahramanmaraş’tan Hızlı trene binen bir yolcu hiç trenden aktarma olmadan İstanbul’a Ankara’ya gidebilecek.” dedi. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Devlet Demir Yolları Genel Müdürümüz Sayın İsa Apaydın Beyle Kahramanmaraş’a gelecek hızlı tren hattı ile alakalı görüştük.

Kahramanmaraş hızlı tren garı; Bölgesinde hızlı trenin başlangıç noktası olacak ve hızlı tren garı yeni havaalanı terminalinin yanına yapılacak Kahramanmaraş’tan Hızlı trene binen bir yolcu hiç trenden aktarma olmadan İstanbul’a Ankara’ya gidebilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.