DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Derslerinde başarılı olan öğrenciye 60 tablet hediye edildi

Son Güncelleme :

22 Haziran 2016 - 12:28

/ kez okundu.
Derslerinde başarılı olan öğrenciye 60 tablet hediye edildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde derslerinde başarı gösteren 60 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde derslerinde başarı gösteren 60 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, Elbistan Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda düzenlenen törende, tablet bilgisayarların sadece oyun için kullanılmaması konusunda hem öğrencileri, hem de aileleri uyardı.

Tablet bilgisayarların AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal tarafından gönderildiğini dile getiren Akkoyun, “Tablet bilgisayarlar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce tespit edilen öğrencilere verildi.” dedi.

Bin 400 aileye ramazan yardımı yapıldı

Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca bin 400 aileye ramazan yardımı yapıldı.

Kaymakamı Tuncay Akkoyun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazanın kardeşlik ve paylaşmayı hatırlatması bakımından önemini belirtti.

Bu mübarek ayda insanların birbirlerine daha fazla yardımcı olması gerektiğini vurgulayan Akoyun, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından daha önce hane ziyaretleri yapılmış, muhtaçlık kararı alınmış olan dul, yaşlı, engelli, asker ailelerimize öncelik vermek koşuluyla ramazan yardımları yapıldı. Bu ailelerimiz bilmelidir ki maddi ve manevi her konuda devlet olarak yanlarında olacağız. Bu vesileyle tekrar tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.a

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.