DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Davamızın arkasındayız

Son Güncelleme :

09 Nisan 2015 - 6:34

/ kez okundu.
Davamızın arkasındayız
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday listesinin açıklanmasının ardından birlik ve beraberlik mesajı verdi. Listede bulunmamasına rağmen Arıkan Partisinin her zaman yanında olduğunu ve gönlünün istikrardan yana olduğunu söyledi.

 

Uzun bir aday adaylığı çalışma sürecinde zaman elverdiği sürece gitmedik bölge bırakmayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Milletvekili listesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Arıkan; “Aday adayı olmaya ilk karar verdiğimde, ‘hayırlısı ise olsun’ demiştim. Bunda da bir hayır olduğuna inanıyorum. Yerelde elimizden gelen ve bize düşen tüm görevleri yerine getirdiğimize inanıyorum. Ekibimizle birlikte mükemmel bir saha çalışması yaptık, partimizin oylarını yükseltmek için yoğun çaba harcadık. Milletvekili Listesine 8’i de bir birinden değerli ve çalışkan arkadaşlarımız girdi. Takdir genel merkezimizindir. Genel seçim sürecinde yine partimizin yanındayız. Bize bir görev düştüğünde yapmaya hazırız” dedi.

Seçim süresi boyunca gerek temayül yoklamasında, gerek STK Temayülünde, gerekse Ak Parti İl Teşkilatının ve Kahramanmaraş Kamuoyunun kendisine gösterdiği teveccüh karşısında mutlu olduğunu belirten Arıkan, öncelikle davalarının kurucu lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti.

Arıkan seçim sürecinde kendisine büyük destek veren, Başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarına da teşekkür eden Arıkan; “Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan ve yönetim kuruluna, partimizin kadın ve gençlik kolları il teşkilatına, ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımızın başkanları ve ilçe teşkilatlarımızın tüm kadın ve gençlik kollarımıza, tüm belediye meclis üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, mahalle muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize, Aksu TV’ye, Yerel ve Ulusal Basınımızın değerli mensuplarına, Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime, gönül dostlarımıza ve dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca listede bulunan bir birinden değerli 8 arkadaşımıza da başarılar dilerim” dedi.

Bu süreçte ziyaret ettiği esnaf, sivil toplum örgütü ve vatandaşların da kendisine gösterdiği teveccühü asla unutmayacağını da dile getiren Arıkan; “tüm ziyaretlerimizde özellikle 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ülkemizdeki huzurun tesisi ve istikrarın devamı açısından ne kadar önemli olduğunu belirtmiştim. Aynı düşünceyle partimizin Kahramanmaraş’ta daha çok oy alarak Türkiye genelinde de 400 milletvekili çıkartacağı inancıyla tüm hemşerilerime teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.