DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DARBE ÜSTÜNE DARBE KONFERANSI

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 10:41

/ kez okundu.
DARBE ÜSTÜNE DARBE KONFERANSI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü dolayısıyla bir konferans düzenledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen konferans ilk önce Elbistan’da gerçekleştirildi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Darbe Üstüne Darbe’ konulu konferansa, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Harun Buz ve Fatih Bülbül, Sağlık ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevet Kabakcı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Çevre ourma ve Kontrol Dairesi Başkanı Saim Ata, Zabıta Daire Başkanı Eyüp Karataş, İnsan Kaynakları e Eğitim Daire Başkanı Abdulkadir Kırmacı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Berberoğlu, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Kütüphaneler Şube Müdürü Serdar Yakar, Kültür ve Turizm Şube Müdürü Mustafa Semerci, Mezarlıklar Şube Müdürü İsmail Emir Demir, Ruhsat ve Denetim Şube Müdürü Hamza Karpuz ile vatandaşların katıldığı konferansa ilgi oldukça yoğun oldu.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan konferansa konuşmacı olarak katılan TRT Program sunucusu Bekir Develi 15 Temmuz 2016 öncesi gerek ülkemizde gerekse yurt dışında yaşanan olaylar zincirine dikkat çekti.

15 Temmuz’un bir girişim olmadığına ve İslamiyet’e yönelik bir işgal olduğuna dikkat çeken Develi: “15 Temmuz resmen bir işgal durumu idi. Eğer başarılı olsalardı, ‘La ilahe illallah’ diyen herkesin kafasını gövdesinden ayırırlardı. Bana bazen soruyorlar: İkinci dalga ne zaman olur diye. Ne dalgası ne darbesi resmen işgal idi. Bu saldırı ve işgal durumları geçmişte de olmuştu ve olmaya da devam edecek. Bizim millet olarak, ümmet olarak birbirimize kenetlenmemiz, birlik ve beraberlik içerisinde, dinimize, imanımıza, namusumuza, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

Konferansın sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Maraş İşi Bakır Oval Tabak hediye ederek TRT Program Sunucusu Bekir Develi’ye teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.