DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Dağlarda Hayvan Gibi Hayat Sürenlere O dağlar Mezar Olacak

Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 6:33

/ kez okundu.
Dağlarda Hayvan Gibi Hayat Sürenlere O dağlar Mezar Olacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.
Olayda şehit olan polis ve vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Başkan Okumuş, yaralılara da acil şifalar diledi.
 Başkan Okumuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ülke olarak acımız çok büyük, her gün milletçe yüreklerimize kor düşüyor. Beşiktaş Vodofone Arena’daki hain saldırıda 44 vatandaşımız şehit oldu. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin, huzurun ve kardeşliğinin korunmasını, güçlenmesini engellemek isteyen bazı iç ve dış odaklar tarafından devletimize, milletimize ve kahraman güvenlik güçlerimize kalleşçe yapılan, saldırı ve terör eylemlerini esefle kınıyorum. Hain ve kalleş saldırıda hayatını kaybeden 38 şehidimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, güvenlik güçlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Yine aynı saldırıda şehit olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı hemşehrimiz Ahmet Dokuyucu’nun ailesine de başsağlığı dilerim.  Bu hain ve kalleş saldırıda yaralanan 180’e yakın vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim. Allah milletimize sabır versin.”
‘Dağlarda Hayvan Gibi Hayat Sürenlere O dağlar Mezar Olacak’
 Türk milleti olarak, maliyeti ne olursa olsun bu kanı yerde bırakmayıp o hainlerin hesabını soracağız. Cennet ülkemizin gelişip, her gün büyüdüğünü çekemeyen dış güçler 15 Temmuz da olduğu gibi şimdi ve  bundan sonrada emellerinize ulaşamayacaksınız, diyerek konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.