DOLAR 32,5728 % 0.09
EURO 35,0382 % 0.55
GRAM ALTIN 2.432,79 % 0,40
ÇEYREK A. 3.977,61 % 0,40
BITCOIN 64.294,02 -3.737
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇOCUKLARIMIZLA GELENEKSEL OYUNLARDA BULUŞUYORUZ

Son Güncelleme :

04 Haziran 2015 - 9:31

/ kez okundu.
ÇOCUKLARIMIZLA GELENEKSEL OYUNLARDA BULUŞUYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yoğun iş temposuna ara vererek çocuklarla bir araya geliyor.  Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın da katılacağı “Çocuklarımızla Geleneksel Oyunlarda Buluşuyoruz” etkinliği Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde geleneksel çocuk oyunları parkı sözü veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu sözünü yerine getirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın toplu açılış töreninde açılışını yaptığı eserler arasında Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı’nı da hizmete kazandırmıştı.

Yoğun iş temposuna ara veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı’nda çocuklarla bir araya gelerek geleneksel çocuk oyunları oynayacak.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte ortaya koyduğu hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Dulkadiroğlu Belediyesi, Geleneksel Çocuk Oyunları parkıyla farkını bir kez daha ortaya koydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı, Yavuz Selim Mahallesi’nde hizmet vermeye devam ediyor.

Sülenke, kösküç, çivi, mendil kapmaca, sek sek ve tahta araba pistinden oluşan Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı, 1800 m2’lik bir alan üzerinde bölge sakinlerine hitap etmekte.

Başkan Okay, Kahramanmaraş halkını Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı’nda buluşmaya davet ederek, “Yoğun iş tempomuza kısa bir ara vererek çocuklarımızla geleneksel çocuk oyunlarımızı oynayacağız.  ‘Dulkadiroğlu Değişiyor, Dulkadiroğlu Gelişiyor’ projesi kapsamında ilçemize kazandırdığımız bu güzel hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Değerli Cumhurbaşkanımız açılışını gerçekleştirdi. Biz de Ak Parti Grup Başkanvekilimizle birlikte çocuklarımızla geleneksel çocuk oyunlarını oynayacağız. İnşallah bu gibi parklarımızı farklı bölgelerimize kazandırmaya devam edeceğiz.”

Etkinlik, 15:00’da Yavuz Selim Mahallesi Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı’nda gerçekleştirilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.