DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çocuklar, Namazlarını Camide Kıldılar, Ödülleri Kaptılar

Son Güncelleme :

01 Şubat 2020 - 8:44

/ kez okundu.
Çocuklar, Namazlarını Camide Kıldılar, Ödülleri Kaptılar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye genelinde Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, 6-13 yaş arası çocukların 2 farklı kategoride yarıyıl tatilini verimli geçirmelerini sağlamak, camide cemaatle namaz kılmayı sevdirmek ve bu alışkanlığı hayat tarzı haline getirmeleri amacıyla organize edilen “Haydi Çocuklar Camiye” projesini, Kahramanmaraş’ta Lider Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü 14 Camide 345 çocuğun katılımıyla tamamladı.

Kahramanmaraş’ta 20-30 Ocak tarihlerinde Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün yürüttüğü “Haydi Çocuklar Camiye” projesi kapsamında Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde 14 Camide 6-13 yaş arası çocukların 2 kategoride 11 gün boyunca beş vakit namaza Camiye devam edip, sureler ezberleyen yüzlerce çocuğa ödülleri devam ettikleri camilerde düzenlenen törenlerde takdim edildi.

Yoğun katılımın olduğu ödül törenlerinde görüşlerini aldığımız Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Proje Koordinatörü Fatih YİĞİT; proje sayesinde dinimizin direği olan namaz’a, çocuklarımızı erken yaşlarda alıştırmaya gayret gösterdiklerini, bu vesile ile ilimizde üçüncüsünü düzenledikleri “Haydi Çocuklar Camiye” projesi kapsamında yüzlerle çocuğumuzun beş vakit namazda camilerimizle buluştuğunu, belirtti.

Yiğit; Camide namaz kılmayı çocuklara sevdirmek, güzel ahlaklı ve iç huzura sahip bir gençlik yetiştirmek inancıyla yapmış olduğumuz projenin yürütülmesinde büyük gayret gösteren Cami görevlilerine, İl ve İlçe Müftülüklerine, projeye sponsor olarak destek sunan, Benim Çarşım Alışveriş Merkezine, Beton Yapı AŞ. İstikbal Hüsna Centroom Mağazasına ve katkı sunan herkese teşekkürlerini sundu.

Namazını Camide Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Kap! Sloganıyla sürdürülen proje kapsamında Onikişubat ve Dulkairoğlu ilçelerinde 6-9 yaş, 10-13 yaş olmak üzere 2 kategoride 11 gün boyunca camilerde programa devam eden çocuklara para ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.