DOLAR 32,5266 % 0.23
EURO 34,8870 % 0.44
GRAM ALTIN 2.489,19 % 1,09
ÇEYREK A. 4.069,83 % 1,09
BITCOIN 2.001.901 -4.464
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

cinayet zanlısının gözaltına alınan arkadaşı adli kontrol şartıyla salıverildi

Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 6:22

/ kez okundu.
cinayet zanlısının gözaltına alınan arkadaşı adli kontrol şartıyla salıverildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, cinayet zanlısının bir polisi şehit etmesi ve bir polisi de yaralamasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan arkadaşı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İki gün önce, kaldığı otelde polis ekiplerince gözaltına alınacağını anlayınca silahla bir polisi şehit eden bir polisi de yaralayan M.K’nin gözaltına alınan arkadaşı S.Ç’nin (22) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen S.Ç adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

-Olay

Antalya’daki cinayetten aranan M.K’nin eşkaline uygun birinin Kahramanmaraş İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğu saptanmış, bu kişinin otelde kaldığı bilgisi üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirilmişti. Otele giden ekiplere silahla ateş edilmesi sonucu polis memuru Barış Göl şehit olmuş, bir polis memuru da yaralanmıştı.

Otelden kaçan zanlı yaralı yakalanmış, kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

Zanlıyla irtibatlı olduğu belirlenen S.Ç. de gözaltına alınmıştı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.