DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP’nin Narlı seçim ofisi açılışı, mitinge dönüştü!

Son Güncelleme :

18 Mart 2019 - 7:25

/ kez okundu.
CHP’nin Narlı seçim ofisi açılışı, mitinge dönüştü!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Millet İttifakı Pazarlık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer’in Narlı Mahallesindeki seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü.

31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer’in Narlı Mahallesi seçim ofisi açılışına CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, İl Başkanı Esat Şengül ve partililer katıldı.

 

“Narlı’nın hakkını narlıya vereceğim”

 

Açılışta halka hitap eden CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı İkizer: “Narlı Gaziantep ile Kahramanmaraş arasında her birine yarım saatlik mesafede bir Mahallemiz. Şirin bir mahallemiz ama hak ettiği yerde değil. Bu yüzden biz Narlı’yı daha yaşanabilir bir kent, daha modern, daha çağdaş, daha bize yakışır bir şekilde yönetmek için arkadaşlarımızla beraber yönetime talip olduk. Partimiz bu görevi bize layık gördüler, bende partimize ve size layık olmaya çalışacağım. Belediye başkanı seçilirsek Narlı’da Pazarcık Belediyemizin bir şubesini açacağız. Bu belediye şubesi yerinde yönetim anlayışıyla Narlı’da faaliyet gösterecek. Narlı’nın Pazar yerini revize edeceğiz. Narlı Pazar yerini kapalı Pazar yerine dönüştüreceğiz. Çalışan annelerimiz için biz kreş yapacağız. Yaşlılarımıza mobil araçlarla evde bakım hizmeti yapacağız. Narlı’ya yeni bir cem evi kazandıracağız. Gayri safi miili hasıladan her ilçeye kişi başı bir para gelir. Biz bu para kime geldiyse o bölgeye harcayacağız. Narlı’nın hakkını narlıya vereceğiz. Durumu olmayan üniversite öğrencilerimize burs vereceğiz. Yoksul insanlarımıza kimse görmeden, onları küçük düşürmeden yardımlar yapacağız. Bunlar benim Narlı için yapabileceklerim birde yapamayacaklarım var. Ne peki bunlar, Narlı’da yeşil alanları kimseye peşkeş çekmeyeceğim. Bankamatik personellerini belediye bünyesinde barındırmayacağım. Kat ittifaklarıyla kimseye peşkeş çekmeyeceğim. Biz çatı partiyiz. Biz CHP ailesi olarak güçlü bir partiyiz. Unutmayın ki bir oy seçim kazandırır. Bizi bölmek isteyenlere asla izin vermeyin. Biz birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Mart’ın sonu bahardır” ifadelerini kullandı.

 

“Kamplaştırmasına izin vermeyin!”

 

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Şengül: “Benim ruhum apaçıktır güneşe, dirgenini kaldırmış genç bir ırgat gibi terlidir anlı, bak ki bir tren geçer ortasından, bir genç kız çiçek atar çitlerin arasından. Can dolu, yürek dolu, yiğit insanlar dolu Narlı ovasından. Selam olsun Narlılı gençlerimize, selam olsun Narlılı hanımefendilere, selam olsun Narlı’nın yiğit insanlarına. Son zamanlarda ülkede bir kamplaşma siyaseti yapılıyor. Bir ayrıştırma siyaseti yapılıyor. Asla bu kamplaşmalara, ayrıştırmalara ayak uydurmayınız. Çünkü 15 gün sonra oy vereceğiz ve belediye başkanımızı seçeceğiz. Ancak on beş gün sonra bizim komşuluk ilişkilerimiz devam edecek. Bizim ortak cenazelerimiz olacak, bizim ortak düğünlerimiz olacak, asla birilerinin kamplaştırmasına izin vermeyin” dedi.

 

“31 Mart akşamı Kahramanmaraş’a ve ilçelerine bahar gelecek”

 

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Öztunç: “Biraz önce Elbistan’daydım. Elbistan’da kar vardı kar ama görüyorum ki Narlı’ya bahar gelmiş bahar. Ama asıl bahar 31 Mart akşamı gelecek. Pazarcık’a, Narlı’ya 31 Mart akşamı baharı, güneşi Haydar İkizer getirecek. Ben yıllardır aranızdayım. Milletvekili seçimlerinde gittiğim her yerde bana dediler ki Büyükşehir Belediye Başkan adayı ol dediler. Bende sizin sözünüzü dinledim ve aday oldum. Şimdi gittiğim her yerde şunu söylüyorlar, ey Ali Öztunç diyorlar biz senin şahsına oy vereceğiz diyorlar. Öztunç, Kahramanmaraş’ı nasıl alacak demeyin. Bir rüzgar vardı, rüzgar fırtınaya döndü. 2 hafta sonra bugün sandığa gideceğiz. O sandıkta inşallah hem Kahramanmaraş’ı hem ilçeleri, başta Pazarcık’ı olmak üzere gelecek beş yılını hep beraber yaşatacağız. Ben bu zamana kadar ben mitinglerde şiir okumazdım, gençliğimde güzel okurdum. Şimdi size Ahmet Kaya’nı şu dizelerini okumak istiyorum.

İhanet zincirini kıran utansın,

Dönüp arkasına bakan utansın,

Dost diye bağrımıza bastığımız insanlar,

Arkamızı dönünce bizi vuran utansın!

Benim canım size feda olsun. Ben her türlü zorluğa rağmen mücadelemi veriyorum. Hepinizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların akabinde Sabahat Akkiraz, CHP Narlı seçim ofisi açılışında sahne aldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.