DOLAR 32,5455 % -0.04
EURO 34,9069 % 0.08
GRAM ALTIN 2.430,69 % 0,02
ÇEYREK A. 3.974,18 % 0,02
BITCOIN 66.530,00 -0.129
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP’li Şengül Komşularımız Bize Karşı Terörist Besliyor

Son Güncelleme :

03 Mart 2016 - 7:25

/ kez okundu.
CHP’li Şengül Komşularımız Bize Karşı Terörist Besliyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, komşu ülkelerinTürkiye’ye karşı terörist beslediğini söyledi.

Şengül, yaptığı açıklamada, teröristin her yerde terörist olduğunu ifade ederek, “Teröriste yapılması gereken muamele her yerde aynıdır. Bir işbirliğiyle bir mutabakatla onların üzerine gidilmesi gerekiyor. Ancak güçlü bir şekilde onların üzerine gidildiği zaman sonuç elde edilir. Bazı ülkeler teröristleri besliyor. Terörist de gelip bizim askerimize, polisimize silah doğrultuyor. Hükümetin bunu önleyici önlemler alması gerekiyor” dedi.

HDP’ye de tepki gösteren Şengül, şunları kaydetti:

“Bu ülkenin bayrağı altında meclise gireceksiniz, orada yemin edeceksiniz. Arkasından da o yemine sadık kalmayarak gideceksiniz devletin askerine, polisine silah doğrultan ülkeyi bölmeye parçalamaya çalışan terör gruplarının taziye çadırında başsağlığı dileğinde bulunacaksınız. Bu hem terör gruplarını güçlendirdiği gibi hem de bir milletvekilinin yeminine sadık kalmayarak, ülkeye yaptığı ihanetle eş değerdir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.