DOLAR 32,5728 % 0.09
EURO 35,0382 % 0.55
GRAM ALTIN 2.432,79 % 0,40
ÇEYREK A. 3.977,61 % 0,40
BITCOIN 64.294,02 -3.737
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP’li Öztunç’un Mahalle Toplantıları Miting gibi

Son Güncelleme :

07 Ekim 2015 - 15:27

/ kez okundu.
CHP’li Öztunç’un Mahalle Toplantıları Miting gibi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Pazarcık İlçesin Narlı Mahallesin Emiroğlu, Akdemir, Evri, Tetirlik, Şahin tepesi ve Armutlu Beldelerinde yürütmekte olduğu mahalle toplantıları zaman zaman mitingi andıran büyük coşkuya dönüşüyor.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, CHP İl Başkan Yardımcıları Elif Özkan, Hülya Doğuç, CHP Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şervan ile birlikte Pazarcık Eski Belediye Başkanı ve Bir önceki dönem birinci sıra Milletvekili Adayı Kamil Dalkara Tetirlik, Şahin tepesi ve Armutlu Beldelerindeki toplantılara tam kadro katıldı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Yapmış olduğu ziyaretlerinden Halk tarafından yoğun ilgi tarafından karşılanırken yapmış olduğu toplantılar miting havasında geçiyor.

DSCN0421 DSCN0536 DSCN0553

 

Mahalle Toplantılarında konuşan Pazarcık Eski Belediye Başkanı ve Bir önceki Dönem Milletvekili adayı Kamil Dalkara Vatandaşlardan Bu Zamana kadar bana göstermiş olduğunuz desteği Ali Kardeşimize’ de Göstermenizi istiyorum çünkü gidecek bir yerimiz yok Bu Ülkenin ve sizlerinde Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var dedi.

Vatandaşların Coşkulu bir tezahürat ve alkışlarla konuşmasına başlayan CHP Milletvekili Adayı Ali Öztunç, mahalle toplantısını şölen havasında bir mitinge dönüştüren mahalle sakinlerine teşekkür etti. “Ben de sizlerde biriyim İşsizliğin en yoğun olduğu bölge burasıdır dedi.

 

1 Kasım Seçimlerinde Narlı Mahallesine bağlı Tetirlik Beldesinde oyunu kullanacağınım çünkü burası kendi köyüm hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisine oy vereceğiz bu seçimlerde ya öleceğiz ya kalacağız başka çaresi yok bu işin  diyerek HDP’nin Baraj sorunu olmadığını Türkiye’nin her tarafında oyu var ama Bizim Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi olarak baraj sorunumuz var 7 Haziran seçimlerinde baraj altı kaldık sizler her zaman yaptığınız yürekli cesur dik duruşunuzla 1 Kasım’da Sandıkları patlatacaksınız dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.