DOLAR 32,5254 % -0.06
EURO 34,9835 % 0.39
GRAM ALTIN 2.433,58 % 0,43
ÇEYREK A. 3.978,91 % 0,43
BITCOIN 63.911,61 -3.965
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP’Lİ İlgezdi K.Maraş’ta

Son Güncelleme :

14 Nisan 2016 - 9:22

/ kez okundu.
CHP’Lİ İlgezdi K.Maraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

Kahramanmaraş’ta Suriyeli sığınmacılar için yapılması planlanan yeni kampın yerinde incelemelerde bulunduğunu dile getiren İlgezdi, “Biz Suriyeli komşularımızı Türkiye’de ağırlamaktan şikayetçi değiliz. Ancak dileğimiz odur ki iç savaşın bir an önce bitmesi ve Suriyeli kardeşlerimizin kendi evlerinde yaşamasıdır.” dedi.

“Siyasi otoritenin Avrupa’dan alacağı 3 milyar Avro ile kuracağı konteyner kentlerle ülkemizi bir açık hava toplama kampına dönüştürmesinden endişeliyiz” diyen İlgezdi, “Üstelik endişelerimiz bununla da sınırlı değil. Kendi vatandaşlarımız için de endişeliyiz. Geçmişte büyük acılar yaşayan, ağır bedeller ödeyen Kahramanmaraş üzerinde yeni bir oyun oynanıyor. Sivricehöyük ve çevresinde yaşayan yurttaşlarımız, halihazırda bulunan çadır kentin mevcut yerinin değiştirilmesine karşı çıkıyor.” açıklamasında bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.