DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP VE HDP’YE MİLLETVEKİLİ ÖÇAL’DAN TOKAT GİBİ CEVAP

Son Güncelleme :

15 Aralık 2018 - 12:42

/ kez okundu.
CHP VE HDP’YE MİLLETVEKİLİ ÖÇAL’DAN TOKAT GİBİ CEVAP
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal , HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül’ün Maraş katliamına ilişkin sözlerine ve destekçisi CHP ‘ye TBMM Genel Kurulunda sert sözlerle cevap verdi.

‘’Biz Kahramanmaraşlılar olarak , daima bu katliamın acısını içimizde yaşadık ‘’ diyen Öçal ;

‘’O dönemde ülkenin kaos ortamına çekilmesi , halkın kutuplaştırılmaya çalışılması maalesef Kahramanmaraş’ ımızda bu acı olayın yaşanmasına neden oldu. Dışarıdan gelen provakatifler ve ajanlarca işlenmiş bu katliam asla bir tek Kahramanmaraşlı ile bile anılamaz’’ dedi.

‘’Kahramanmaraş bağrından daima güzel insanlar ve yiğitler yetiştirmiştir’’ diyen Öçal , sözlerine şöyle devam etti; ‘’ Akif İnan, Cahit Zarifoğlu, Necip Fazıl, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Erdem Bayezit, Abdurrahim Karakoç , Mahsuni Şerif gibi daha nice değerleri yetiştiren Kahramanmaraş , insanı ve insanlığı yücelten bir ruha sahiptir’’.

Bu sözleleriyle Meclis Genel Kurulunda alkışlanan Öçal , ‘’ Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdü, Türkü, Çerkeziyle kardeşlik hamuru ile yoğrulu Kahramanmaraş ‘ın adı anılsa anılsa kahramanlığıyla ve yiğitliğiyle anılmalıdır. Sütçü İmamıyla , namusuna , bayrağına düşkünlüğüyle anılmalıdır. Kahramanmaraş’ın ve güzel insanlarının katliam gibi ağır bir töhmet altında bırakılmasını şiddetle kınıyorum’’. diyerek sözlerine son verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.