DOLAR 32,5481 % -0.01
EURO 34,8257 % -0.16
GRAM ALTIN 2.431,19 % 0,04
ÇEYREK A. 3.974,99 % 0,04
BITCOIN 64.554,12 -2.838
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP İl Adayı Ünal Ateş İlçe Turunda

Son Güncelleme :

22 Aralık 2015 - 15:50

/ kez okundu.
CHP İl Adayı Ünal Ateş İlçe Turunda
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“CHP İl Başkan Adayı  Ünal Ateş, 26 Aralık’ta yapılacak il kongresine yönelik çalışmalarına İlçe ziyaretleri ile devam etti.  CHP’yi bir adım ileriye taşımak için ciddi bir çalışma yapmak, yeni bir kadro, genç bir kadro ile yola çıkmaktır ” şeklinde konuştu. ”

CHP Kahramanmaraş İl Başkan Adayı  Ünal Ateş, CHP  Elbistan İlçe Başkanı Avukat İnan Bulut ,CHP Ekinözü İlçe Başkanı Eyüp Vicdan’a CHP Afşin İlçe Başkanı Mahsuni Çinpolat  ve   yönetimini ziyaret etti. CHP İlçe binasında gerçekleştirilen ziyarette, Ateş , Yeni Görevlerine Başlayan İlçe Başkanlarımıza ve yeni seçilen yönetime başarı dileklerinde bulundular ve desteklerini iletti.  Ziyarette konuşan Ateş;  “İlçe kongreleri süreci bitti, sıra il başkanlığı kongresine geldi. Ben de İl Başkanı adayı olarak,  ilçe Başkanlarımıza  hem tebrik maksatlı, hem de seçimleri gereği olan İlçe örgütlerimizden kendimizi ifade etmek üzere ziyarete geldik” dedi.

26 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan İl Kongresine değinen Ateş; “Ben aday olayım, olmayım noktasında düşünerek yola çıktım. Beni bu yola iten sebeplerden bir tanesi, Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisini ayağa kaldırmak adına, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışını nasıl sergilerim noktasında dedi.

26 Aralık’ta düzenlenecek olan Cumhuriyet Halk Partisi il kongresinde il başkanı adayı oldum. Arkadaşlarımın teveccühü ve onların bizi bu göreve layık görmesi münasebetiyle ilçelerimizden Elbistan, Ekinözü ve Nurhak İlçelerimizi hafta sonu ziyaret ettim. Bugünde Pazarcık İlçesi’nde dost ve arkadaşlarımızla görüştük. Dha önce Türkoğlu İlçemizi ziyaret etmiştim. Önümüzde ki günlerde de Andırın ve Afşin İlçemizi ziyaret edeceğim. Bizim burada ki temel amacımız CHP’nin Kahramanmaraş’ta hak ettiği yere gelmesi ve CHP’yi bir adım ileriye taşımak için ciddi bir çalışma yapmak, yeni bir kadro, genç bir kadro ile yola çıkmaktır. Yenileşmek her zaman için güzeldir. Yeni bir kadronun iş başında olması CHP’yi daha ileri bir noktaya taşıyacak diye düşünüyorum. Kadromuzda çok değerli arkadaşlarımız var. Eski ve yeni arkadaşlarımızın harmanlandığı bir kadro olacak. CHP, önümüzde ki ilk yerel seçimde inşallah Kahramanmaraş’ta daha önce kaybettiklerinin hepsini alacak. Bizim için ilk hedef Pazarcık Belediyesi’ni tekrar kazanmak ve akabinde çok az bir oyla kaybettiğimiz Ekinözü Belediyesi’ni hedefliyoruz. 21 yıllık siyasal hayatımda hiç kimsenin adamı olmadım ve olmayacağım. CHP’nin neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar uyguladığı programları ve siyasi çizgisini beğeniyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun projeleri bizim yıllardır hayalimizde ki olan projelerdir. Bu projeler belki kısa vadede sonuçlarını göremedik ama uzun vadede partimiz lehine çok ciddi sonuçlar doğuracağını biliyorum ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak için çalışmalarıma hemen başlamak istiyorum. Yeni ekibimiz büyük bir şevk ve heyecanla görevin bize verilmesini bekliyor. Eğer delegasyon 26 Aralık’ta bizden yana teveccüh gösterirse biz kanımızın son damlasına kadar CHP’nin başarısı için çalışacağız.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.