DOLAR 32,5144 % -0.11
EURO 34,7895 % -0.24
GRAM ALTIN 2.428,55 % -0,06
ÇEYREK A. 3.970,68 % -0,06
BITCOIN 66.353,02 0.33
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çetinkaya’ya Kahramanmaraşlılardan Yoğun İlgi

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2017 - 6:39

/ kez okundu.
Çetinkaya’ya Kahramanmaraşlılardan Yoğun İlgi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Geçtiğimiz ay Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılışı yapılan hazır giyim mağazası Çetinkaya, Kahramanmaraşlılardan yoğun ilgi görüyor. Giyimden ayakkabıya ve aksesuara kadar binlerce çeşit ürünü bir arada sunan Çetinkaya mağazası, ilk günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor.

Seçkin marka karması ile her kesimden ziyaretçisine kaliteli ve konforlu bir alışveriş ortamı sunan Piazza’nın marka karmasına geçtiğimiz ay dahil olan giyim sektörünün öncü markası Çetinkaya, Kahramanmaraş halkından yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyat politikasıyla giyimden ayakkabıya ve aksesuara kadar binlerce çeşit ürünü ziyaretçilerinin beğenisine sunan Çetinkaya mağazası, günün her saati dolup taşıyor.

60 yıllık köklü geçmişi ve Türkiye geneline yayılan 30 mağazasıyla hizmet veren Çetinkaya’nın Piazza AVM’deki mağazası, indirimli fiyatlarıyla tüketicinin yüzünü güldürürken, özel günlerde ise ziyaretçilerine ekstra kazanç sağlıyor. 14 Mayıs’ta kutlanacak “Anneler Günü” öncesinde Çetinkaya’ya gelenler, ekstra indirimlerden yararlanma fırsatı yakalıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.